Selecteer een pagina

20 KILO AFGEVALLEN EN EEN ANDER MENS

Ervaring categoriën: , , ,

MEI 2022 – Natascha (48): “Ik ben nagelstyliste en heb mijn salon aan huis. Ik zit dus veel. Ik woon samen met mijn vriend en we hebben een dochter van 10.

Ik heb mijn hele leven al een vrij stevig postuur en daar heb ik eigenlijk nooit echt problemen mee gehad. Toch, nu ik natuurlijk wat ouder word, vond ik het vervelender worden dat sommige leuke kledingstukken (46/48) niet leuk meer stonden bij mijn leeftijd.
Ik ben eigenlijk nooit echt aan het lijnen geweest, maar wilde dat nu wel en ik wilde ook gezonder worden. Via Facebook ben ik bij TheNewFood terecht gekomen. Zo heb ik de startgids besteld.

Wat ik fijn vind is dat er weekmenu’s in de boekjes staan want ben niet van het zelf samenstellen. Het duurde nog wel even voor het lukte om de knop om te zetten en ik op zondag met mijn dagmenu week 1 naar de supermarkt ben gefietst. De volgende dag begon ik vol goede moed aan mijn doel om eerst maar eens 10 kilo af te gaan vallen.

Nou dat ging mij zeer goed af, zeg! Lekkere recepten ook nog eens! Vier maanden later was ik 20 kilo kwijt, terwijl je gewoon mag blijven eten. Mijn dochter eet soms gerechten mee en vindt dit best lekker. Favoriet is de salade met gerookte kipfilet en ei uit de zomerspecial. De zelfgemaakte crackers uit de startgids zijn ook heerlijk – alles is lekker.
Natuurlijk zijn er wel eens moeilijke momentjes, want er is altijd wel een verjaardag of iets dergelijks, maar dan neem ik gewoon de kaas, worst en nootjes.

Ik merk dat ik nu minder snel moe ben en veel meer energie heb. Ik draag nu maatje 42 en dat vind ik voldoende. Ik kan nu de leuke kleren dragen waar ik me mooi en prettig in voel!

Ik wil jullie heel erg bedanken dat ik door het volgen van de boekjes nu een ander mens ben geworden. Het volgen van deze aanpak is erg makkelijk en duidelijk, en ik doe het met veel plezier. Ik zal deze leefstijl zeker blijven toepassen, ik wil nooit meer anders.”