Selecteer een pagina

42 KILO KWIJT EN GEEN MIGRAINE MEER

MAART 2021 – Danielle Fokken van Unen (50): “Ik ben bijna 25 jaar te zwaar geweest en had minstens twee aanvallen van zware migraine per maand. Ik kon dan niet meer functioneren en moest vaak overgeven van ellende.

Ik had geen idee hoe ik dat moest oplossen, maar toen werd ik door een lieve vriendin geattendeerd op koolhydraatarm eten. Nadat ik mezelf er zeer goed in had verdiept, heb ik de stap gezet en ben met de startgids van TheNewFood begonnen.
Ik begon met een startgewicht van 89 kilo, bij een lengte van 1,60 meter. Binnen vier weken was ik al tien kilo kwijt en voelde ik me een stuk beter. Ik raakte nog meer gemotiveerd door die tien kilo gewichtsverlies en ging verder.

Na acht maanden was er 42 kilo af. Mijn migraine verdween en wat voelde ik mezelf goed. Ik woog 48 kilo, maar dat was te weinig, toen zag ik er best mager uit en dachten de mensen dat ik ziek was.

Inmiddels zijn we vier jaar verder en weeg nu al ruim drie jaar 55 kilo en hier ben ik ‘dik’ tevreden mee. Mijn migraine is weggebleven. Ik sport er niet bij, maar wandel wel veel met onze hond. Ik weet wel dat ik nooit meer anders wil!”