Selecteer een pagina

AL 17 KILO KWIJT, SUPERFIT EN WEER KLACHTENVRIJ

OKTOBER 2021 – Maaike Sytsma (65): “Samen met mijn man, die 70 is, ben ik al een aantal jaren met pensioen en leuke dingen aan het doen.

Op 1 april 2021 was het klaar: ik voelde me niet goed. Ik was altijd redelijk fit en wandelde veel. Maar afgelopen winter kreeg ik problemen met mijn heupen en kon ik na een tijdje bijna geen stap meer zetten. Het werd zelfs zo erg dat de fysiotherapeut zei: ‘Ga maar met krukken lopen.’ Nu laat ik het er niet zo snel bij zitten, dus ik ben gaan zoeken en lezen wat de oorzaak zou kunnen zijn.

Via mijn bioresonantie-therapeut kwam ik erachter dat mijn lever behoorlijk vervet was. Met 88 kilo bij een lengte van 1,80 meter was ik te zwaar. Dat werkte natuurlijk niet in mijn voordeel.

Ik was eerder al wel eens afgevallen door een calorieëndieet te volgen, maar dit heb ik niet volgehouden. Dit voorjaar kwam ik via een buurvrouw de boekjes van TheNewFood tegen. Ik ben er in gaan lezen en ik dacht: dit is het. Ik heb ze besteld en ben direct begonnen. Ik wil nooit meer anders! Ik ben superblij. Ik weeg inmiddels 71 kilo, loop weer als een kievit en voel me super fit.

Ook mijn man, die al jaren last had van PDS, is mee gaan doen. Na een week was het voor hem ook al duidelijk: hij had veel minder pijn, was fitter en is inmiddels ook 10 kilo kwijt. Samen gaan we lekker zo door, het eten is heerlijk en de koolhydraten missen we al lang niet meer.

Inmiddels heb ik bijna alle boekjes, waar we veel inspiratie uit opdoen en genoeg hebben om altijd weer wat anders op tafel te zetten. Ook zijn er inmiddels in onze vrienden en kennissenkring meerdere mensen die met TheNewFood begonnen zijn. Het is heerlijk om te zien dat het zoveel effect heeft en positiefs brengt. Wij blijven ermee doorgaan, ook om anderen te stimuleren. Ik wil nooit meer terug naar hoe het was!”