Selecteer een pagina

IK VOEL ME NU OOK VEEL ENERGIEKER EN STRAAL DAT UIT

Ervaring categoriën: , ,

MEI 2021 – Lokke Pitstra (60): “Al jaren werd ik steeds zwaarder. Hier baalde ik erg van, maar als echte lekkerbek at ik te vaak en te veel. Vooral veel zoetigheid en daar kom je wel van aan.

Ik kon geen leuke kleding meer kopen die me goed zat. Als ik mezelf per ongeluk in de spiegel zag, voelde ik afkeer. Als troost ging ik nog meer eten. Ik heb allerlei diëten geprobeerd, maar het was lastig volhouden en als ik dan stopte, vlogen de kilo’s er weer aan en werd ik nog zwaarder. Niets hielp eigenlijk.

Ik was inmiddels 91 kilo bij een lengte van 1,70 meter toen ik op Facebook TheNewFood tegenkwam, de succesverhalen las en zo kennismaakte met deze aanpak. Dit leek me wel wat!

Ik trok dan ook de stoute schoenen aan en bestelde de Startgids. Deze kreeg ik vergezeld van een lief briefje van Matty opgestuurd. Aan de slag! Eerst alles goed doorgelezen, daarna ben ik voorzichtig gestart met de heerlijke menu’s. En warempel, het werkte: de kilo’s vlogen eraf en ik had geen moeite om dit vol te houden. Ik werd steeds blijer wanneer ik mezelf in de spiegel zag. Uiteindelijk was ik zeventien kilo lichter, heerlijk!

Ik weeg nu 75 kilo. Eerst was ik nog twee kilo lichter, maar dit paste niet bij mij, ik werd te mager in mijn gezicht. Ik blijf dit zeker doen. Het is geen dieet, het is meer mijn leefstijl geworden.

Bijkomend voordeel is dat ik mij veel gezonder en energieker voel en dat ook uitstraal Daarom: als je nog twijfelt over deze methode, doe het – het levert je veel meer op dan alleen de kilo’s die je kwijtraakt!”