Selecteer een pagina

SAMEN AL 37 KILO KWIJT EN MEER ENERGIE

Ervaring categoriën: , , ,

DECEMBER 2022 – SAMEN AL 37 KILO KWIJT EN MEER ENERGIE

Yvet van der Linde-Boerman (63): “Ik ben 35 jaar getrouwd met Paul, moeder van een zoon van 33 en een dochter van 32 en sinds een half jaar oma van Sammy. Ik ben al 40 jaar fysiotherapeute en heb al 30 jaar mijn eigen praktijk aan huis.

Ongeveer 10 maanden geleden vertelde mijn kapster over TheNewFood en ik dacht meteen: dat ga ik ook doen! Ook bij mij kwam er al jaren elk jaar wel een kilo bij en nu was het gewoon ineens genoeg. Mijn man had ook wel flink overgewicht dus ook voor hem kwam het goed uit.

Samen zijn we midden januari van dit jaar begonnen met behulp van de startgidsen. Ik had ook al wel meer gelezen over keto, maar de startgidsen zijn gewoon heel handig! Ze bevatten veel informatie en ook vond ik het fijn dat de mogelijkheid er was om dingen te wisselen.

Na acht weken zijn we begonnen met deelvasten, het overslaan van het ontbijt, je hebt er dan ook eigenlijk geen behoefte meer aan. Dit bevalt ons heel goed.

Inmiddels ben ik 18 kilo kwijt en Paul 22 kilo. Ik heb zeker meer energie en voel me mooier, alles staat beter! Ook bewegen we ons makkelijker.
Ik heb nu ook helemaal geen zoetbehoefte meer, erg prettig is dat. Heb ik nog eens trek tussendoor, dan pak ik een stukje kaas in plaats van zoetigheid.

Zoals bij iedereen staat de weegschaal soms een paar weken stil, maar inderdaad, je omvang verandert wel, dus gewoon doorzetten.

Ons lievelingseten uit de boekjes op dit moment is de gado gado met pindasaus uit de startgids deel 2 en de verschillende stamppotten. Ik vind dat de sausjes er doorheen of er overheen wel echt het verschil maken, het maakt alles smakelijker en vult goed zodat je echt geen honger hoeft te lijden.

In mijn praktijk heb ik al veel mensen gemotiveerd om ook te beginnen met TheNewFood. Ze zien bij mij het resultaat, maar het is wel een kwestie van gewoon doen en doorzetten. Helaas kan niet iedereen dat, het blijft een eigen keuze.

Door de vele succesverhalen op de Facebookpagina en website krijg je ook wel meteen vertrouwen in deze aanpak. Ik vind het superleuk om te lezen steeds, maar ons verhaal is niet zo spectaculair. We hadden geen klachten verder, maar zijn beiden wel veel afgevallen.

Mijn doel is om nog ongeveer 2 kilo af te vallen en mijn man heeft zijn doel inmiddels behaald. We blijven zeker op deze manier eten, het bevalt ons prima!”

TIP VAN YVET

Gewoon de startgidsen gaan volgen, doorzetten en ervaren wat het voor je doet!