Selecteer een pagina
SUCCESVERHALEN » VEEL AFGEVALLEN » Kim Kardashian noemt LowCarb ‘godsgeschenk’

Kim Kardashian noemt LowCarb ‘godsgeschenk’

Realityster Kim Kardashian, die zo’n 20 kilo verloor door heen LowCarb dieet te volgen, spreekt van een ‘godsgeschenk’. Het kostte haar veel moeite om de zwangerschapskilo’s te verliezen, na de geboorte van dochertje North. Maar een LowCarb dieet bood uitkomst. ‘Het werkt voor mij en ik voel geen neiging om junkfood te eten,’ zegt Kardashian aan de Sunday Times.

‘Niet hongerig, niet steeds sporten’
‘Vijftien jaar geleden probeerde ik ook al eens een LowCarb dieet, samen met mijn vader, en we vielen allebei razendsnel af. Nu doe ik dat nog steeds. Af en toe zondig ik nog, maar als je borstvoeding geeft, moet je jezelf niet uithongeren.’ Kim vindt het mooie van koolhydraatarm, vetrijk eten dat je je niet voortdurend hongerig voelt. Daarnaast hoefde ze niet voortdurend te sporten om toch veel gewicht te verliezen.
‘Ik heb tot nu toe nog niet veel gesport,’ geeft Kim toe. ‘Ik was druk met de baby en wil haar niet in de steek laten.’ Als de beroemdheid sport, doet ze aan Pilates en boot-camp workout, waarbij ze cardio-oefeningen met krachttrainingen combineert.

Populair
Door Kim is een LowCarb dieet opnieuw in populariteit toegenomen. De realityster eet dagelijks 1800 tot 2200 calorieën en maximaal 50 tot 60 gram koolhydraten per dag. Als ontbijt eet ze bijvoorbeeld een omelet of wat Griekse yoghurt met bessen en geschaafde amandelen. Tussendoor neemt ze een of twee gram noten of een guacamoledip met verse groenten. Als lunch of avondeten eet ze een portie vis, gevogelte, eieren, of rood vlees met veel vezelrijke groenten, bereid met olijfolie.

Bron: Examiner