Selecteer een pagina

DE REIS VAN MARGOT 

Margot Peters (1983) is getrouwd met Marco en woont in de bossen op de Veluwe. Margot had altijd al overgewicht en op den duur ook steeds meer gezondheidsproblemen. Pas een paar jaar geleden werd ontdekt dat ze PCOS heeft, een aandoening waarbij ‘normaal eten’ met veel koolhydraten, juist averechts werkt. Gelukkig kwam TheNewFood op haar pad.

“Ik heb sinds de pubertijd moeite gehad met een goede balans in eten en de liefde voor mijn lijf. Lang dacht ik dat ik gek was omdat het mij niet lukte ‘gewoon’ gezond te eten en af te vallen. In 2011 zocht ik hulp, ook omdat we een kind wilde. Maar vanaf toen leerde ik vooral  de dingen die juist niet werken voor mijn lijf.

Anders eten met TheNewFood bleek wél te werken en was voor mij ook de ingang tot een bewustere relatie met mezelf, waarin eindelijk plaats was voor zelfliefde. Vanuit deze ervaringen help ik nu anderen om ook weer terug te komen in hun eigen lijf en wijsheid.”

Margot helpt nu, vanuit haar Levenscentrum Saol, ook anderen om daar aan te komen. In haar blogs vertelt ze over haar ingrijpende reis, die gaandeweg lichter werd, net als zijzelf.

BOEKEN Koolhydraatarm/keto eten 

Succesvolle praktische aanpak met makkelijke koolhydraatarme/KETO menu’s en heerlijke recepten voor elke dag.

Delen