Selecteer een pagina

DE REIS VAN MARGOT 

Margot Peters (1983) en Marco wonen in de bossen op de Veluwe. Margot had altijd al overgewicht en ook steeds meer gezondheidsproblemen. Pas een paar jaar geleden werd ontdekt dat ze PCOS heeft, een aandoening waarbij ‘normaal eten’ met veel koolhydraten, juist averechts werkt. Gelukkig kwam TheNewFood op haar pad. Via fragmenten uit haar dagboek vertelt ze over haar ingrijpende reis, die gaandeweg lichter werd, net als zijzelf.

“Ik heb sinds de puberteit moeite gehad met een goede balans in eten en de liefde voor mijn lijf. Lang dacht ik dat ik gek was omdat het mij niet lukte ‘gewoon’ gezond te eten en af te vallen. In 2011 zocht ik hulp, ook omdat we een kind wilde. Maar vanaf toen leerde ik vooral de dingen die juist niet werken voor mijn lijf. Anders eten met TheNewFood bleek wél te werken en was voor mij ook de ingang tot een bewustere relatie met mezelf, waarin eindelijk plaats was voor zelfliefde. Vanuit deze ervaringen help ik nu anderen om ook weer terug te komen in hun eigen lijf en wijsheid.”

Margot helpt nu, vanuit haar Levenscentrum Saol, ook anderen om liefdevoller om te gaan en meer in verbinding te komen, met zichzelf, hun lijf en anderen. 

BOEKEN Koolhydraatarm/keto eten 

Succesvolle praktische aanpak met makkelijke koolhydraatarme/KETO menu’s en heerlijke recepten voor elke dag.

Delen