Selecteer een pagina

Hulp bij diabetes 2 verslaan!

Zelf aan de slag gaan om van je diabetes 2 af te komen is voor veel mensen heel spannend. Veel mensen hebben het gevoel er alleen voor te staan. Je huisarts (en POH of diabetesverpleegkundige) zijn vooral gericht op medicatie. Zij willen of kunnen je vaak niet helpen met deze aanpak. Daar zijn ze (nog) voor opgeleid. Je zult het dus meestal echt zelf moeten doen.

In de praktijk merken we dat dat voor veel mensen een lastige weg is waarop je veel tegenkomt. Het resultaat van deze andere manier van eten is enorm en dat zie je al binnen een dag. Dat is geweldig maar ook spannend en misschien maakt het je onzeker. En het gaat niet alleen anders eten, maar ook om hoe je arts, je gezin en je omgeving hiermee omgaat.

Wij kunnen je helpen!

Iedereen die hulp wil bij dit spannende traject kan hulp krijgen van verpleegkundige Lara Schalk. Lara is medisch voedingsspecialist en expert in koolhydraatarme/keto eten. Ze heeft veel ervaring met het verslaan van diabetes 2. En mensen helpen op weg naar een gezonder leven door anders te eten is haar grote passie. Lara: “Ik neem mensen graag bij de hand, we gaan dit avontuur samen aan!”

Wat kan Lara voor je doen?

Lara kan je helpen met al je vragen en het opstarten van deze andere manier van eten. Ze volgt je tijdens het hele traject en geeft je steeds deskundige advies. Ze kan je ook ondersteunen in het contact met je arts of andere behandelaars. je bepaalt zelf hoe lang je de hulp van Lara nodig hebt. De één vindt een maand begeleiding voldoende en een ander maakt graag wat langer gebruik van de steun en adviezen van Lara.  

Hoe gaat het in z’n werk?

 • Het contact verloop via email, Lara reageert steeds zo snel mogelijk en adviseert jou persoonlijk. Jullie gaan samen aan de slag!
 • Het contact met Lara verloopt altijd via de mail. Je ontvangt meestal binnen enkele uren antwoord, in ieder geval binnen 2 dagen.
 • Je start altijd met de STARTGIDS, zorg dat je die vast in huis hebt. Nog niet in huis? Bestel de startgids hier.
 • Hieronder kun je  je inschrijven voor een abonnement op dit begeleidingstraject met verpleegkundige Lara Schalk.

Een abonnement 

 • Prijzen: 49,00 voor de eerste maand en 29,00 voor elke vervolgmaand. Abonnementsgeld wordt automatisch afgeschreven.
 • Je kunt deze kosten niet declareren bij je ziektekostenverzekering.
 • Na betaling ontvang je direct een korte vragenlijst die gaat over jouw persoonlijke situatie, je kunt er ook al jouw vragen op kwijt.
 • Je start altijd met de STARTGIDS, zorg dat je die vast in huis hebt. Nog niet in huis? Bestel de startgids hier.
 • Je kunt het abonnement op elk moment opzeggen bij Lara via de mail. Met ingang van de eerstvolgende maand stopt dan het dan direct.
 • Hieronder kun je  je inschrijven voor dit begeleidingstraject met verpleegkundige Lara Schalk.

Belangrijk om te weten

 • Lara is geen arts. Zij stelt geen diagnoses en vervangt niet de normale consulten met je eigen diabetesverpleegkundige of arts. Eventueel afbouwen van medicatie doe je ALTIJD in overleg met je eigen arts/behandelaar.