Selecteer een pagina
  1. NIEUWS
  2.  » 
  3. TheNewFood
  4.  » UPDATE correcties en aanvullingen

UPDATE correcties en aanvullingen

Helaas staat er soms een product/kruidje opgenomen in een recept in één van de boekjes van TheNewFood, wat uit het assortiment is gehaald. Dan wil je natuurlijk weten wat je daarvoor in de plaats kunt gebruiken.
En soms sluipen er helaas foutjes in een boek, meestal in de eerste druk. Als het gaat om belangrijke fouten of wijzigingen, is dat heel vervelend. Op deze pagina vind je een aantal belangrijke opmerkingen en aanvullingen over de verschillende boeken. Wijzigingen worden steeds in een volgende druk gecorrigeerd.

SOEPSPECIAL (t/m vijfde druk)
PAG 37: Goulashsoep met worst: Zwolsche stoofkruiden (blikje Jonnie Boer) is (tijdelijk?) uit de verkoop.
Vervang deze kruiden eventueel door: Picadillo kruiden in dezelfde hoeveelheid.

PAG 85: paddenstoelen-roomsoep: gedroogde paddenstoelen (glazen potje Euroma) is uit de verkoop.
Vervang door andere gedroogde paddenstoelen, bijvoorbeeld een pakje van het merk Royal (supermarkt).

PAG 88: Indiase pompoensoep met raîta: Indiase bonenkruiden (glazen potje Euroma) is uit de verkoop.
Vervang deze kruiden eventueel door: 1,5 el Tandoori masala kruiden (zakje Verstegen) in dezelfde hoeveelheid plus een halve el koek- of speculaaskruiden.

SOEPSPECIAL (t/m tweede druk)
PAG 77: Pompoensoep: Caribbean spice (blikje Jonnie Boer) was tijdelijk uit de verkoop.
Vervang deze kruiden eventueel door: ‘ Caribean kruidenmix’  van Natural spices (online hier te koop)  

PAG 24: Japanse kippensoep: Sichimi togarashi (blikje Jonnie Boer) is uit de verkoop.
Het gaat om Japanse 7-kruiden poeder, liefst Sichimi togarashi. Bijvoorbeeld hier online te koop.

PAG 22: Thaise kippensoep: potje Thaise kruiden wokgroenten van Euroma, heet nu: Thaise currykruiden

LENTESPECIAL (t/m eerste druk)
PAG. 89 Hazelnootschuimtaart bij 1 suikervrije chocoladereep van Cereal staat geen gewicht, de reep weegt 85 gram. Meer over chocola vind je hier.

KERSTSPECIAL (t/m vierde druk)

PAG 35 Haringtaartjes: De augurkplakjes/stukjes voeg je toe in stap 2.

KERSTSPECIAL (t/m derde druk)

PAG 97 Oliebollen: Adamsbroodmix is vernieuwd en er zit geen losse gist meer bij.
Kies voor 1 pak Adam’s Brot Broodmix wit 2.0 (online bestellen). De gist zit al door de mix, dus die hoef je niet apart toe te voegen in stap 1. Volg verder het recept.

KERSTSPECIAL (t/m eerste druk)
PAG. 57 Chocoladecakejes: Hoeveelheid eieren: 6 (M) eieren (je gebruikt 3 hele eieren en 3 dooiers),
citroensap voeg je toe met de kokosmelk in stap 3. Voor de hoeveelheid chocola kijk je hier.

PAG. 29 Zalmbonbons: De mosterd voeg je toe in stap 2.

PAG. 51 Groentetaartjes: De Julienne mix van Ardo is helaas nergens meer te krijgen.
Vervang dit door 150 gram bleekselderij in ringetjes, 150 gram peen grof geraspt en 100 gram prei in fijne ringetjes.

PAG. 87 Feestbrood: Er staat niet aangegeven wanneer je de kruiden toevoegt. Je voegt de kruiden toe in stap 3.

EENPANSPECIAL (t/m derde druk)
PAG. 47 Nasi goreng: zoute ketjap moet zijn -> sojasaus (zoals Kikkoman rode dop).

VASTENSPECIAL (t/m tweede druk)
PAG 92: Caramel suprise: Recept is voor 3 porties, dus verdeel over drie glazen!
PAG 48: Stamppot ijsbergsla staat in de stamppotspecial (en niet in de zomerspecial zoals aangegeven)

SOEPSPECIAL (t/m eerste druk)
PAG 15: Zoetzure kippensoep: bij de ingrediënten ontbreken de tomaten.
Het gaat om 400 gram tomatenblokjes uit blik of vers.

STARTGIDS DEEL 2 (t/m eerste druk)
Wijzigen deel 2 eerste druk: Ga naar aanvullingen deel 2.

 

Mocht je (andere) belangrijke fouten of vergissingen tegenkomen in de boeken dan hoor ik dat heel graag!

 

 

 

Heb je nog vragen na het lezen van deze informatie? Stuur me even een bericht.

Matty Barnhoorn
TheNewFood

 

Delen