Selecteer een pagina
NIEUWS » TheNewFood » UPDATE correcties en aanvullingen

UPDATE correcties en aanvullingen

UPDATE correcties en aanvullingen

 

Soms sluipen er helaas een foutjes in de een boek, meestal in de eerste druk. Of bijvoorbeeld een bepaald product is niet meer leverbaar, maar staat wel in een recept. Als het gaat om belangrijke fouten of wijzigingen is dat heel vervelend. Op deze pagina een aantal belangrijke opmerkingen/aanvullingen in de verschillende boeken. 
De aangegeven wijzigingen worden steeds in een volgende druk gecorrigeerd.

KERSTSPECIAL (t/m eerste druk)
PAG. 57 Chocoladecakjes: Hoeveelheid eieren: 6 (M) eieren (je gebruikt 3 hele eieren en 3 dooiers),
citroensap voeg je toe met de kokosmelk in stap 3. Voor de hoeveelheid chocola kijk je hier.

VASTENSPECIAL (t/m tweede druk)
PAG 92: Caramel suprise: Recept is voor 3 porties, dus verdeel over drie glazen! 

SOEPSPECIAL (t/m tweede druk)
PAG 77: Pompoensoep: Caribbean spice (blikje Jonnie Boer) is uit de verkoop.
Vervang deze kruiden door: ‘ Caribean kruidenmix’  van Natural spices (online hier te koop)  

STARTGIDS DEEL 2 (t/m eerste druk)
Wijzigen deel 2 eerste druk: Ga naar aanvullingen deel 2.

 

Mocht je (andere) belangrijke fouten of vergissingen tegenkomen in de boeken dan hoor ik dat heel graag!

 

 

  

Heb je nog vragen na het lezen van deze informatie? Stuur me even een bericht.

Matty Barnhoorn
TheNewFood