Selecteer een pagina
  1. NIEUWS
  2.  » 
  3. TheNewFood
  4.  » UPDATE correcties en aanvullingen

UPDATE correcties en aanvullingen

Soms sluipen er helaas foutjes in een boek, meestal in de eerste druk. Of een bepaald product is niet meer leverbaar, en staat nog wel in een recept. Als het gaat om belangrijke fouten of wijzigingen, is dat heel vervelend. Op deze pagina staan een aantal belangrijke opmerkingen en aanvullingen over de verschillende boeken. Wijzigingen worden steeds in een volgende druk gecorrigeerd.

KERSTSPECIAL (t/m eerste druk)
PAG. 57 Chocoladecakejes: Hoeveelheid eieren: 6 (M) eieren (je gebruikt 3 hele eieren en 3 dooiers),
citroensap voeg je toe met de kokosmelk in stap 3. Voor de hoeveelheid chocola kijk je hier.

VASTENSPECIAL (t/m tweede druk)
PAG 92: Caramel suprise: Recept is voor 3 porties, dus verdeel over drie glazen! 
PAG 48: Stamppot ijsbergsla staat in de stamppotspecial (en niet in de zomerspecial zoals aangegeven)

SOEPSPECIAL (t/m tweede druk)
PAG 77: Pompoensoep: Caribbean spice (blikje Jonnie Boer) was tijdelijk uit de verkoop.
Vervang deze kruiden door: ‘ Caribean kruidenmix’  van Natural spices (online hier te koop)  

PAG 24: Japanse kippensoep: Sichimi togarashi (blikje Jonnie Boer) is uit de verkoop.
Het gaat om Japanse 7-kruiden poeder, liefst Sichimi togarashi. Bijvoorbeeld hier online te koop.

SOEPSPECIAL (t/m eerste druk)
PAG 15: Zoetzure kippensoep: bij de ingrediënten ontbreken de tomaten.
Het gaat om 400 gram tomatenblokjes uit blik of vers.  

STARTGIDS DEEL 2 (t/m eerste druk)
Wijzigen deel 2 eerste druk: Ga naar aanvullingen deel 2.

 

Mocht je (andere) belangrijke fouten of vergissingen tegenkomen in de boeken dan hoor ik dat heel graag!

 

 

  

Heb je nog vragen na het lezen van deze informatie? Stuur me even een bericht.

Matty Barnhoorn
TheNewFood