Selecteer een pagina

In een wokrestaurant  kun je helemaal zelf bepalen wat je op je bord schept! Het aanbod is overal weer net iets anders dus onderstaande tips zijn richtlijnen. Blijf altijd zelf goed opletten.

VOORGERECHTEN / HAPJES STRIKT KOOLHYDRAATARM / KETO

  • Gerookte vissoorten / haring
  • Vleeswaren / carpaccio e.d.
  • Eieren
  • Rauwkost

WOK – GRILL – TEPPANYAKI STRIKT KOOLHYDRAATARM / KETO
PAS OP met (wok)saus, vrijwel álle saus bevat suiker

  • Vlees
  • Vis/garnalen/mosselen
  • Kip
  • Tofu
  • Groentes
  • SAUS: Let op in álle sausen zit vaak veel suiker. Eet je wokgerecht zonder saus of vraag om alleen zoute ketjap

BIJGERECHTEN STRIKT KOOLHYDRAATARM / KETO
Deze bijgerechten zijn meestal geschikt 

  • Champignons gemarineerd/gebakken
  • Groentes gebakken/gegrild
  • Vlees/vis gerechten puur
  • Groene salade (pas op met dressing, vraag olijfolie)
  • Soms zijn er verse aardbeien (neem er een paar) of meloen (max 1 schijfje)

NIET GESCHIKT / NIET KOOLHYDRAATARM
Gerechten die NOOIT GESCHIKT zijn:

  • WOKKEN: Ananas, mais, pasta
  • Friet
  • Huzarensalade/rundvleessalade
  • Koolsalade en andere salades met suikerrijke dressing
  • Rijst/bami/nasi gerechten
  • Sushi en alle andere gerechten met rijst/deeg
  • Alle fruit in siroop van het dessertbuffet
  • En natuurlijk alle andere koolhydraatrijke gerechten 

TERUG NAAR ALLE RESTAURANTS EN TIPS

Heb je nog vragen na het lezen van deze informatie? Stuur me even een bericht.

Matty Barnhoorn
TheNewFood