Selecteer een pagina
  1. Home
  2.  » 
  3. TIPS & TRICKS
  4.  » 
  5. BUITEN DE DEUR ETEN
  6.  » Koolhydraatarm/keto in een WOKRESTAURANT

Koolhydraatarm/keto in een WOKRESTAURANT

.–In een wokrestaurant  kun je helemaal zelf bepalen wat je op je bord schept! Het aanbod is overal weer net iets anders dus onderstaande tips zijn richtlijnen. Blijf altijd zelf goed opletten.

VOORGERECHTEN / HAPJES STRIKT KOOLHYDRAATARM / KETO

  • Gerookte vissoorten / haring.
  • Vleeswaren / carpaccio e.d.
  • Eieren, zonder saus.
  • Rauwkost.

WOK – GRILL – TEPPANYAKI STRIKT KOOLHYDRAATARM / KETO
PAS OP met (wok)saus, vrijwel álle saus bevat suiker

  • Vlees.
  • Vis/garnalen/mosselen.
  • Kip.
  • Tofu.
  • Groentes.
  • SAUS Let op: in álle sausen zit vaak veel suiker. Eet je wokgerecht zonder saus of vraag om alleen zoute ketjap.

BIJGERECHTEN STRIKT KOOLHYDRAATARM / KETO
Deze bijgerechten zijn meestal geschikt 

  • Champignons gemarineerd/gebakken.
  • Groentes gebakken/gegrild
  • Vlees/vis gerechten puur.
  • Groene salade (pas op met dressing, vraag olijfolie).
  • Soms zijn er verse aardbeien (neem er een paar) of verse meloen (max 1 schijfje).

NIET GESCHIKT / NIET KOOLHYDRAATARM
Gerechten die NOOIT GESCHIKT zijn:

  • Ananas, mais, pasta.
  • Friet.
  • Huzarensalade/rundvleessalade.
  • Koolsalade en andere salades met suikerrijke dressing.
  • Rijst-, bami- of nasigerechten.
  • Sushi en alle andere gerechten met rijst/deeg.
  • Alle fruit in siroop van het dessertbuffet.
  • En natuurlijk alle andere koolhydraatrijke gerechten.

TERUG NAAR ALLE RESTAURANTS EN TIPS

Heb je een vraag of wil je reageren? Dan kan hier.

Matty Barnhoorn
TheNewFood

Delen