Selecteer een pagina

NANCY 2.0!

Nancy (41) woont in Noord-Brabant en is getrouwd met Dave (45). Samen hebben zij 2 zonen, Vinz (2011) en Senn (2013). Charlie de hond maakt het gezin compleet. 

Nancy werd vanaf de pubertijd steeds zwaarder. Met de jaren verloor ze steeds meer de grip op haar eigen leven en ging ze zich steeds ongelukkiger voelen. Alles draaide om anderen en zijzelf was niet belangrijk. Ze is een typische emotie-eter: “Eten stilde de pijn.”

In januari 2021 besluit ze eindelijk voor zichzelf te kiezen en gaat ze aan de slag met TheNewFood, een keuze die haar leven volkomen verandert. Ze valt 60 kilo af in 9 maanden…

Voor Nancy verandert er veel. Niet alleen ‘aan de buitenkant’. Ze voelt zich inmiddels een compleet anders mens. Nancy 2.0! Lees hier haar hele verhaal over haar ‘afvalreis’.

In haar blogs blikt Nancy regelmatig terug op haar ‘reis’ met TheNewFood. Ze deelt ook hoe het nu met haar gaat; lukt het om de kilo’s eraf te houden? En de komende tijd wil Nancy zich meer gaan richten op gezonder eten voor haar gezin. Ook dit avontuur zal ze hier delen.

BOEKEN Koolhydraatarm/keto eten 

Succesvolle praktische aanpak met makkelijke koolhydraatarme/KETO menu’s en heerlijke recepten voor elke dag.

Delen