Ik vind het verbijsterend dat we accepteren dat er miljarden worden geïnvesteerd

in een probleem waarvan we de oorzaak (en de oplossing) kennen.

Prof. Dr. Hanno Pijl

Internist en hoogleraar Diabetologie, Leids Universitair Medisch Centrum

“Diabetes Type 2 is VRIJWEL ALTIJD omkeerbaar”

Prof. Dr. Hanno Pijl

Nog té weinig mensen weten dat diabetes 2 én veel complicaties van diabetes zijn om te draaien.  HET NIEUWE ETEN speelt daarbij de belangrijkste rol! Niet minder eten, maar ánders! Smaakvoller. Echt eten, met minder koolhydraten en meer gezonde vetten.

TheNewFood heeft in de afgelopen jaren al veel mensen met diabetes geadviseerd over hun voeding. De resultaten zijn iedere keer weer spectaculair en fantastisch om mee te maken!

Zelfs huisartsen, diabetesverpleegkundigen en internisten kunnen vaak niet geloven dat bij deze mensen de bloedsuikers in korte tijd zó zijn gedaald. En dat zoveel gezondheidswinst kan worden behaald, alleen door ánders te eten! 

 

Medicijnen bij diabetes genezen je niet!

Met de hulp van medicatie lijk je diabetes redelijk in de hand te kunnen houden. Maar deze medicatie geneest diabetes niet! Ondanks medicatie heb je nog steeds grote kans op complicaties. Zoals problemen met ogen, nieren en wonden aan voeten. Ook zal je op den duur steeds zieker worden en meer medicatie nodig hebben om je diabetes onder controle te houden. 

 

Anders eten kan diabetes type 2 wél omkeren

Door structureel ánders te gaan eten kun je diabetes wél omdraaien. Je bloedsuikers normaliseren. Je hebt steeds  minder medicatie nodig en vaak kan je zelfs verder zónder medicatie. De kans op complicaties neemt ook snel af en jouw kans om gezond oud te worden neemt enorm toe! Zo eet je jezelf gezonder met HET NIEUWE ETEN! Puur eten met minder koolhydraten en méér gezonde vetten. 


Ja, diabetes type 2 is ook voor jou te verminderen of zelfs omkeerbaar!

Bekijk de documentaire die is gemaakt over het programma ‘Keer diabetes om’ van Voeding Leeft, waarin je de deelnemers kunt volgen die met succes hun diabetes omkeerden.

Wil jij jezelf ook gezonder eten? Ga jij deze uitdaging aan?

Ga de uitdaging aan om te kijken wat jij kunt bereiken? Je kunt heel goed zelf beginnen!

 

Kun je el of niet meteen beginnen als je (pre)diabetes hebt?

 

Ben je pre-diabeet? ( of diabeet zonder diabetesmedicatie)
Dan kunt je meteen beginnen met HET NIEUWE ETEN met heel weinig koolhydraten! Hoe eerder hoe beter! Elke dag is meegenomen om te voorkomen dat je straks medicatie moet gaan gebruiken en steeds zieker wordt… Je zult zien dat je je al binnen een paar dagen heel veel beter gaat voelen en dat je bloedsuikers zijn gedaald! Anderen die deze keuze hebben gemaakt willen nooit meer terug naar hoe ze zich voor die tijd voelden!

 

Ben je diabeet en gebruik je diabetesmedicatie?
Overleg dan eerst met je huisarts, praktijkondersteuner of diabetesverpleegkundige hoe zij je kunnen begeleiden in het afbouwen van je medicatie. HET NIEUWE ETEN met veel minder koolhydraten en meer gezonde vetten, werkt namelijk zó goed dat je bloedsuikers al vrijwel meteen drastisch dalen. Waardoor je dus al direct minder medicatie nodig hebt. Uiteraard doe je dat in overleg en houd je dat goed in de gaten!
Een brief met uitleg over deze aanpak voor je arts vind je hier.

 

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit artikel? Stuur me dan een bericht.

Matty Barnhoorn
TheNewFood

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koolhydraatarm eten Zó doe je dat!

Succesvolle praktische aanpak met koolhydraatarme menu’s en recepten voor elke dag.

Koolhydraatarm eten boek

STARTGIDS

PDF of BOEK

 

Koolhydraatarm eten boek

VEGA STARTGIDS

PDF of BOEK

 

Koolhydraatarm eten boek

40 OVENMAALTIJDEN

PDF of BOEK

 

ZOMERSPECIAL

BOEK en PDF