Selecteer een pagina
Ik vind het verbijsterend dat we accepteren dat er miljarden worden geïnvesteerd

in een probleem waarvan we de oorzaak (en de oplossing) kennen. Prof. Dr. Hanno Pijl

Internist en hoogleraar Diabetologie, Leids Universitair Medisch Centrum

“Diabetes Type 2 is VRIJWEL ALTIJD omkeerbaar”

Prof. Dr. Hanno Pijl

Nog té weinig mensen weten dat diabetes 2 én veel complicaties van diabetes zijn om te draaien.  HET NIEUWE ETEN speelt daarbij de belangrijkste rol! Niet minder eten, maar ánders! Smaakvoller. Echt eten, met minder koolhydraten en meer gezonde vetten.

TheNewFood heeft in de afgelopen jaren al veel mensen met diabetes geadviseerd over hun voeding. De resultaten zijn iedere keer weer spectaculair en fantastisch om mee te maken!

 

Ook artsen zijn blij verrast!

Zelfs huisartsen, diabetesverpleegkundigen en internisten kunnen vaak niet geloven dat bij deze mensen de bloedsuikers in korte tijd zó zijn gedaald. En dat zoveel gezondheidswinst kan worden behaald, alleen door ánders te eten! 

 

Medicijnen bij diabetes genezen je niet!

Met de hulp van medicatie lijk je diabetes redelijk in de hand te kunnen houden. Maar deze medicatie geneest diabetes niet!

Ondanks medicatie heb je nog steeds grote kans op complicaties. Zoals problemen met ogen, nieren, voeten, wonden en hart-e n vaatziekten. Ook zal je op den duur steeds zieker worden en meer medicatie nodig hebben om je diabetes onder controle te houden. 

 

Anders eten kan diabetes type 2 wél omkeren

Door structureel ánders te gaan eten kun je diabetes wél omdraaien. Je bloedsuikers normaliseren. Je hebt steeds  minder medicatie nodig en vaak kan je zelfs verder zónder medicatie.

De kans op complicaties neemt ook snel af en jouw kans om gezond oud te worden neemt enorm toe! Zo eet je jezelf gezonder met HET NIEUWE ETEN! Puur eten met minder koolhydraten en méér gezonde vetten. Niet minder eten, maar ánders. 


Ja, diabetes type 2 is ook voor jou te verminderen!

Heb jij diabetes 2 dan kun ook jij je diabetes helemaal of bijna helemaal omkeren. Bekijk de documentaire die is gemaakt over het programma ‘Keer diabetes om’ van Voeding Leeft, waarin je de deelnemers kunt volgen die met succes hun diabetes omkeerden.

Annette (51)
inmiddels ‘ex-diabeet’

Annette had als wijkverpleegster vaak te maken met mensen die moesten spuiten in verband met ouderdomsdiabetes. Mensen die steeds meer medicatie nodig hadden en allerlei nare complicaties kregen.

Ze schrok dan ook enorm toen ze hoorde dat ze zelf diabetes 2 bleek te hebben.

In de vijf jaar die daarop volgde moest ze steeds meer medicatie en insuline gebruiken en werd ze alsmaar zieker, ze kon niet meer goed functioneren. Annette: “Ik voelde me zo slecht, ik was aan het overleven!”

De overstap naar strikt koolhydraatarm eten veranderde haar leven!

LEES HAAR VERHAAL

Wil jij jezelf ook gezonder eten? Ga jij deze uitdaging aan?

Ga de uitdaging aan om te kijken wat jij kunt bereiken? Beginnen is heel simpel! 

Kun je meteen starten?

Ben je pre-diabeet of diabeet en slik je geen medicatie of alleen metformine
Dan kunt je meteen beginnen met HET NIEUWE ETEN met heel weinig koolhydraten! Hoe eerder hoe beter! Elke dag is meegenomen om te voorkomen dat je straks (meer) medicatie moet gaan gebruiken en steeds zieker wordt… Je zult zien dat je je al binnen een paar dagen heel veel beter gaat voelen en dat je bloedsuikers zijn gedaald! Anderen die deze keuze hebben gemaakt willen nooit meer terug naar hoe ze zich voor die tijd voelden!

Ben je diabeet en gebruik je bloedsuikerverlagende medicatie?
Gebruik je bloedsuikerverlagende medicatie of spuit je insuline? Overleg dan eerst met je huisarts, praktijkondersteuner of diabetesverpleegkundige hoe zij je kunnen begeleiden in het afbouwen van je medicatie. Maak samen een plan!
HET NIEUWE ETEN met veel minder koolhydraten en meer gezonde vetten, werkt namelijk zó goed dat je bloedsuikers al vrijwel meteen drastisch dalen. Waardoor je dus al direct minder medicatie nodig hebt.
Een brief met uitleg over deze aanpak voor je arts vind je hier.

 

 

Heb je nog vragen na het lezen van deze informatie? Stuur me even een bericht.

Matty Barnhoorn
TheNewFood

 

 

Koolhydraatarm eten Zó doe je dat!

Succesvolle praktische aanpak met koolhydraatarme menu’s en recepten voor elke dag.

Koolhydraatarm eten boek

STARTGIDS

PDF of BOEK

 

Koolhydraatarm eten boek

VEGA STARTGIDS

PDF of BOEK

 

Koolhydraatarm eten boek

40 OVENMAALTIJDEN

PDF of BOEK

 

ZOMERSPECIAL

BOEK en PDF