Selecteer een pagina

COPYRIGHT/DELEN/VERSPREIDEN 

Op de inhoud van alle materiaal is auteursrecht van toepassing, en alle rechten zijn voorbehouden. De inhoud mag niet zonder mijn schriftelijke toestemming worden gekopieerd of gebruikt voor welke doeleinden dan ook. Dit geldt voor de informatie op de website, de recepten, de boeken en de PDF’s.

DISCLAIMER

Deze disclaimer heeft betrekking op alle informatie en adviezen die TheNewFood publiceert op deze website, in de boeken, via facebook, de facebook DIABETES SUPPORT GROEP,  via email en alle andere uitgaves van TheNewFood!

Resultaten/veranderingen door een LCHF/keto koolhydraatarme aanpak zijn niet gegarandeerd gelijk, maar per persoon verschillend en met name afhankelijk van op welke manier en hoe consequent de adviezen worden uitgevoerd.

De informatie en menu’s op mijn website en in mijn boeken zijn mede gebaseerd op mijn jarenlange ervaring met een LCHF/keto koolhydraatarm dieet en het informeren en begeleiden van mensen die deze aanpak (willen gaan) volgen. Alsmede op de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen.
Ik doe mijn uiterste best om de informatie zo goed en duidelijk mogelijk te publiceren. Desalniettemin is het gebruik van alle informatie op eigen risico. Dit geldt ook voor adviezen via facebook, de facebook SUPPORT groep en email.

De medewerkers van TheNewFood en beheerders van de Facebook SUPPORT groep zijn gespecialiseerd in gezonde voeding, maar geen artsen. Zij stellen geen diagnoses en vervangen niet de normale consulten met je eigen arts. Eventueel afbouwen van medicatie doe je ALTIJD in overleg met je eigen arts/behandelaar.
 
BRONNEN
Alle informatie is gebaseerd op de ervaringen de afgelopen 15 jaar in mijn eigen praktijk, de ervaringen van Lara Schalk en van artsen (wereldwijd) die zich bezig houden met deze gezonde manier van eten als onderdeel van de behandeling bij ziektes. Verder hebben we veel wetenschappelijke onderzoeken en andere betrouwbare bronnen geraadpleegd. Bronnen staan zoveel mogelijk vermeld. 

DIABETES? LEES DIT EERST! 

Voor iedereen met diabetes en bloedsuikerverlagende medicatie is het belangrijk het volgende te lezen:

EFFECT BIJ DIABETES
Het positieve effect op je gezondheid kan enorm zijn. Heb je diabetes en gebruik je medicatie, dan is het van groot belang om je specialist tijdig te informeren dat je hiermee gaat starten en samen een plan te maken hoe je je medicatie gaat afbouwen. Want al na een dag zullen je bloedsuikers dalen, waardoor al heel snel minder medicatie nodig is. Houd contact met je arts!

Bouw je medicatie altijd af in overleg met je huisarts of specialist!
Bij enige twijfel over je gezondheid adviseer ik om een arts te raadplegen. De informatie van TheNewFood is niet bedoeld voor eigen diagnose. Het gaat over een ándere manier van eten die kán bijdragen aan je gezondheid.

Op de website van TheNewFood vind je een standaardbrief met uitleg over deze aanpak voor je arts specialist.

 

Delen