Selecteer een pagina

Persoonlijke hulp bij het invullen van een koolhydraatarme/keto aanpak bij ernstige gezondheidsproblemen

Iedereen kan starten met deze aanpak door eenvoudigweg de weekmenu’s te volgen uit de startgids. Je kunt daarmee zeer effectief afvallen, je bloedsuikers verbeteren, je gezondheid verbeteren en je krijgt bergen meer energie. Maar soms is het fijn als er iemand is die jou persoonlijk verder helpt. Misschien omdat er veel gezondheidsproblemen spelen of omdat jouw situatie best ingewikkeld is. Verpleegkundige Lara Schalk is medisch voedingsspecialist en expert in koolhydraatarm/keto eten en gezondheid. 

Wat kan medisch voedingsspecialist Lara Schalk voor jou doen?

Lara kijkt samen met jou naar je gezondheidssituatie en naar wat jij nodig hebt om zo effectief mogelijk aan de slag te gaan. Misschien zit je met een gezondheidsvraag en wil je dat er iemand meekijkt naar je persoonlijke situatie. Misschien zijn er voedingsmiddelen die jij beter kunt vermijden vanwege je gezondheid of allergie. Misschien wil of kan je medicatie afbouwen en wil je daar begeleiding bij. Lara biedt hulp op maat met maar één doel voor ogen en dat is dat ook jij je zo snel mogelijk heel veel beter gaat voelen door deze aanpak!

Diabetes omkeren (of insuline verminderen bij type 1)

Speciaal voor mensen met diabetes biedt Lara een traject van 6 maanden aan. Zij kan adviseren en ondersteunen bij het afbouwen van de medicatie en het eventueel aanpassen van de menu’s en supplementen. Dit traject is niet te boeken als er geen sprake is van diabetes

 

Belangrijk om te weten

  • Lara Schalk is een verpleegkundige, gespecialiseerd in voeding, maar geen arts. Zij stelt geen diagnoses en vervangt niet de normale consulten met je eigen arts. Eventueel afbouwen van medicatie doe je ALTIJD in overleg met je eigen arts/behandelaar.
  • De adviezen zijn gebaseerd op een koolhydraatarme/keto aanpak volgens de STARTGIDSEN.
    Je zorgt zelf dat je de gids in huis hebt vóór het intake gesprek. Nog niet in huis? Bestel de startgidsen hier.

    Delen