Selecteer een pagina

UNIEKE KETO SERVICE!

VERPLEEGKUNDIGE SPREEKUUR 
VOOR (MEDISCH) KETO-ADVIES 

Eet jij keto (of ben je dat van plan) en heb jij een vraag over jouw persoonlijke (medische) situatie of loop je ergens tegen aan waar je medisch advies over zou willen?

TheNewFood biedt je de unieke mogelijkheid om een afspraak te boeken voor een online-adviesconsult.

Tijdens het verpleegkundig spreekuur heb je een consult van tien minuten (via Zoom), waarbij verpleegkundige Lara Schalk (medisch voedingsspecialist en keto-expert) je vraag beantwoordt met een deskundig advies. Vooraf vul je een uitgebreide vragenlijst, zodat Lara goed op de hoogte is van jouw persoonlijke situatie en gezondheid. 

HOE WERKT HET SPREEKUUR? 

Elke dinsdag houdt Lara spreekuur. Je krijgt na betaling een link toegestuurd naar de agenda om zelf je afspraak in te kunnen plannen. In de agenda zie je alle tijden die nog beschikbaar zijn voor jou. Als het spreekuur vol is, kun je soms nog voor een andere weekdag boeken of voor de eerstvolgende dinsdag. De kosten bedragen  € 49,95 per consult. Houd er met het boeken rekening mee dat Lara drie dagen nodig heeft om het consult voor te bereiden. Je kunt ook kiezen voor alleen uitgebreid advies via mail, dan betaal je € 29,50 voor een adviesrapport.

OPTIE: Wil je zo snel mogelijk antwoord op je vraag/vragen en niet wachten tot er ruimte is op het spreekuur? Kies dan voor alleen een adviesrapport. Verpleegkundige Lara Schalk zal dan zo snel mogelijk via de mail met eventuele extra vragen en je ontvangt binnen 72 uur haar adviesrapport.

MET WELKE VRAGEN KUN JE TERECHT VOOR ADVIES?

 •  Je eet volgens de aanpak van TheNewFood en hebt een (lichamelijke) klacht gekregen nadat je bent begonnen en komt hier niet zelf uit met de informatie op de website. Je hebt het idee dat je wat extra hulp nodig hebt.
 •  Je bent begonnen met de aanpak van TheNewFood of je wilt hiermee beginnen, omdat je een gezondheidsprobleem hebt. Je wilt graag zeker weten dat dit een goede keuze is en of je zomaar kunt starten met de weekmenu’s of het misschien anders aan moet pakken.
 • Je eet volgens de aanpak van TheNewFood en valt minder goed af dan verwacht of gehoopt, je wilt weten wat je eventueel kunt doen of aanpassen.
 • Je hebt veel beperkingen of kan bepaalde producten niet eten en wil graag de aanpak van TheNewFood gaan volgen (of volgt deze al). Je wil graag advies hoe dit aan te pakken. LET OP: Lara maakt geen menu’s of aanpassingen in menu’s. Zij geeft alleen tips en adviezen, waar je zelf goed mee aan de slag kunt.
 • Je hebt diabetes (type 1 of 2, of andere typen) en wilt weten wat deze aanpak voor jou kan doen, of je bent al begonnen met de aanpak van TheNewFood en hebt hulp/advies nodig. Bijvoorbeeld omdat je vragen hebt over medicatie/bloedsuikers/het verloop sinds je begonnen bent met deze aanpak. 
 • Na betaling opent het vragenformulier zich in je scherm, vul dit zo volledig mogelijk in.
  – Kies je voor een adviesconsult? Na het insturen van de vragenlijst kun je direct je afspraak plannen in de agenda van verpleegkundige Lara Schalk. 
  – Kies je voor een adviesrapport via de mail dan kun je binnen 72 uur na inzenden van jouw intakeformulier het adviesrapport verwachten.

 Belangrijk om te weten

 • Lara Schalk is een verpleegkundige, gespecialiseerd in voeding, maar geen arts. Zij stelt geen diagnoses en vervangt niet de normale consulten met je eigen arts. Eventueel afbouwen van medicatie doe je ALTIJD in overleg met je eigen arts/behandelaar.
 • De adviezen zijn gebaseerd op een koolhydraatarme/keto aanpak volgens de STARTGIDSEN.
  Je zorgt zelf dat je de gids in huis hebt vóór het intakegesprek. Nog niet in huis? Bestel de startgidsen hier.
 • Verpleegkundige Lara Schalk maakt geen persoonlijke menu’s of persoonlijke aanpassingen in menu’s.
 • De consulten of adviesrapporten bij Lara Schalk worden niet vergoed door de ziektekostenverzekering.

DIABETESTRAJECT
je kunt ook een diabetestraject afsluiten van 3 maanden. Heb je diabetes en besluit je na het consult dat je een diabetestraject van drie maanden wilt afsluiten bij de verpleegkundige, dan verrekenen we de kosten van het consult. Voorafgaand aan diabetestraject vindt ALTIJD eerst een consult plaats om te bekijken of een traject voor jou zinvol is. 

Delen