Selecteer een pagina
  1. Home
  2.  » 
  3. TIPS & TRICKS
  4.  » 
  5. GEZONDHEID
  6.  » ELF REDENEN om juist nu te starten!

ELF REDENEN om juist nu te starten!

Wil jij ook al langer heel graag afvallen en wat doen voor je gezondheid? Kwam het er maar steeds niet van, omdat het nooit het juiste moment leek? Wie start er nou net voor die vakantie, of net vóór dat feest of als je de hele dag door afspraken hebt en aan het rennen en vliegen bent. Je voelt hem al aankomen: DIT is jouw moment! 

Dit is het moment om te starten met iets wat je misschien steeds voor je uit hebt geschoven: werken aan een slanker, gezonder en vooral ‘fijner’ lijf! Het klinkt misschien dubbel, maar juist nu is de perfecte tijd om te starten met een gezonde koolhydraatarme/keto aanpak! 

We hebben ELF REDENEN op een rijtje gezet.

Waarom nu?

1. Meer tijd voor iets nieuws
Het ‘normale leven’ staat op dit moment weer even bijna stil, een periode die ook ruimte geeft voor nieuwe dingen! Je hebt nu misschien meer tijd om je goed te verdiepen in de STARTGIDS en hoe een koolhydraatarme/keto aanpak werkt!

2. Een rem op snoepen en snaaien
Je voorkomt dat je in deze onzekere tijd te veel dingen gaat eten waarvan je nog meer aankomt en je je nog slechter gaat voelen! In plaats daarvan ga je weer genieten van heerlijk eten, zónder schuldgevoel. 

3. Geen lastige momenten op het werk
Geen lastige momenten op het werk, een zakenlunch, borrels, traktaties…

4. Geen verleidingen buiten de deur
Geen vakanties, geen reisjes, geen restaurants en geen feestjes, dus geen verleidingen! Dat maakt het nog makkelijker om vol te houden. En met de feestdagen kun je jezelf en je gezin verwennen met de heerlijkste gerechten. Je hoeft beslist niet af te zien met deze aanpak!

Wat levert het op?

5. Gezonder en sterker
Met deze aanpak eet je jezelf letterlijk gezonder en sterker. Juist nu kun je dat goed gebruiken!  Je verlaagt onmiddellijk je bloedsuikers waardoor je immuunsysteem al direct beter kan werken.

6. Snel afvallen en beter in je vel
Je boekt snel resultaat, niet alleen op de weegschaal, ook in centimeters. Je voelt je al snel veel fijner in je lijf. Je krijgt meer energie en zit beter in je vel. Daar word je blij van!

7. Beter slapen
Je ervaart al snel dat je beter slaapt. Voldoende nachtrust is enorm belangrijk voor je gezondheid en je immuunsysteem. Maar ook voor je humeur, je wilskracht en je stressbestendigheid.  

8. Eindelijk eetrust
Je krijgt weer eetrust, je hebt géén honger meer! Je hoeft niet meer steeds op zoek naar iets te eten.

9. Verzadiging en houvast
Je hebt een duidelijk plan als je de menu’s volgt en voelt je steeds goed verzadigd. De weekmenu’s geven je houvast.

10. Afvallen en een beter werkend immuunsysteem
Je valt niet alleen af, je wordt ook gezonder en sterker. Minder vetweefsel betekent minder kans voor indringers die jouw lijf willen aanvallen. Je afweersysteem gaat bovendien veel beter werken. 

Ben jij nu aan de beurt?

11. Tijd om iets voor jouzelf te doen!
Dit is misschien wel dé tijd om ook eens stil te staan bij wat JIJ nodig hebt en bij wat jij voor jezelf zou willen doen. ❤️ Gun jezelf dit kado.

IS DIT OOK JOUW MOMENT?

Is dit ook voor jou HET MOMENT om te starten met gezond koolhydraatarm/keto? Gebruik de STARTGIDS met weekmenu’s. Alles is even lekker, je hoeft dus beslist niet ‘af te zien’ en je hebt ook geen honger. Heb je de STARTGIDS nog niet in huis? Je vindt hem in onze online winkel!

SAMEN STARTEN?
Starten kan eventueel samen met anderen. Iedere week starten nieuwe groepjes met de STARTGIDS weekmenu’s. Jullie hebben contact via WhatsApp. Je kunt je hier aanmelden voor een app groepje!

FACEBOOKGROEP
Veel mensen die de aanpak van TheNewFood volgen zijn lid van de Facebookgroep ‘Gezond Ketogeen Leven & Vasten’, dus vind je het fijn om een plek te hebben waar je ervaringen uit kunt wisselen? Word dan lid van deze groep! (Matty Barnhoorn en Lara Schalk zijn hier ook lid!)

GA ERVOOR!
Gun jezelf een slanker en gezonder lijf! Ook jij bent het waard!  

Delen