Selecteer een pagina

SAMEN STARTEN MET DE STARTGIDS?

De startgids en de weekmenu’s zijn zo samengesteld dat je direct aan de slag kunt. Maar misschien vind je het fijn of leuk en motiverend om samen met anderen te beginnen. Via deze pagina kun je je aanmelden voor een WhatsApp groepje. Per groepje starten maximaal 8 STARTERS samen met 1 SUPPORTER (iemand die al ervaren is met deze aanpak). Dus iedereen begint op dezelfde dag met de weekmenu’s uit de startgids.

MELD JE AAN ALS STARTER 

Via deze link kun je je aanmelden voor een WhatsApp groepje. Na aanmelding word je gekoppeld aan 7 andere STARTERS en 1 SUPPORTER. Je kunt alleen meedoen als je de startgids in huis hebt en deze ook de komende 4 weken gaat volgen! Het is niet de bedoeling recepten van buiten deze aanpak te delen binnen de groep. (Je hebt een google-account nodig om het formulier in te vullen en let op mm=maand dd=dag).

MELD JE AAN ALS SUPPORTER

Heb jij minimaal 8 weken ervaring met deze aanpak? (8 weken de STARTGIDS 1 en/of 2 gevolgd) en die het leuk vinden om nieuwe STARTERS ook (minimaal 4 weken) op weg te helpen?  Via deze link kan je je aanmelden om SUPPORTER te worden. Na aanmelding wordt je gekoppeld aan 5 STARTERS. Je ontvangt gegevens van de groep via je mail zodat je de groepsleden kunt uitnodigen voor het WhatsApp groepje. 

 

SUPPORTER Els (55)
“Ik vind het super leuk om iets voor anderen te kunnen doen en om net dat beetje extra te kunnen geven. Het groepje is erg leuk en ze doen het geweldig! Qua tijd had ik eerst wel mijn twijfels maar ik heb afgesproken dat ik max 2 keer per dag even mee kijk. Dat werkt heel goed. Ik word er blij van!

WAAR ZIJN DE STARTGROEPJES (NIET) VOOR BEDOELD?
De groepjes zijn gericht op steun, motivatie en het delen van ervaringen foto’s etc. Maar niet voor adviezen over de aanpak. Alle informatie die je nodig hebt staat in de startgidsen en online (zie een uitgebreid overzicht onderaan deze pagina). Gebruik ook de zoekfunctie op de site. Mocht een vraag nergens op de site te vinden zijn gebruik dan het contactformulier. Voor diabeten hebben we een aparte Facebookgroep.

WAT KOST DEZE SERVICE?
Deze hulp bij het vinden van een WhatsApp groepje is een gratis service. Je moet wel een startgids aanschaffen vóór je je aanmeldt! 

Sandra  – 20 kilo

Ik heb al zoveel pogingen gedaan om af te vallen maar kon het nooit goed volhouden. De startgids is heel anders. De menu’s zijn makkelijk en we eten heerlijk en meer dan genoeg. Ik slaap veel beter en barst van de energie!

Ik zit in een geweldig WhatsApp groepje, daar heb ik veel aan gehad. We delen veel en zijn inmiddels ook goed bevriend geraakt.

Toos – 20 kilo, geen medicatie meer

Het is goed te zien en ik krijg veel complimenten dat ik er goed uit zie.  Het was helemaal niet moeilijk. Eigenlijk was ik de eerste dagen best verbaasd dat ik geen honger had. Wij eten zo lekker, vaak zeggen we tegen elkaar: we eten lekkerder dan voor we begonnen.