Selecteer een pagina

SAMEN STARTEN WERKT!

De startgids en de weekmenu’s zijn zo samengesteld dat je direct aan de slag kunt. Voor wie het fijn vindt om niet alleen te starten zijn er de startgroepjes. Groepjes van maximaal 10 personen die op dezelfde maandag starten en contact hebben met elkaar via WhatsApp. Meedoen? Lees eerst de spelregels voor je je aanmeldt. NIEUW: er zijn nu ook vastengroepjes, diabetesgroepjes en vervolggroepjes.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN STARTGROEPJE?

 • Iedereen in een startgroep heeft de  STARTGIDS  in huis en begint op dezelfde maandag met de weekmenu’s. 
 • In de startgroep zitten alleen gemotiveerde mensen die er 100 procent voor willen gaan. 
 • Elkaar steunen staat voorop! Elkaar helpen bij moeilijke momenten of lastige situaties, maar ook leuke en fijne ervaringen kun je delen!
 • Na 4 weken kun je alleen verder gaan, maar meestal willen mensen langer samen doorgaan, alles kan in overleg met de groepsleden.
 • Antwoorden op vragen vind je onderaan deze pagina en kun je ook stellen via een PB op onze Facebookpagina, wij zijn daar elke dag aanwezig!
 • Iedereen zich houdt aan de afspraken op deze pagina, wie dat niet doet wordt door de andere leden gevraagd de groep te verlaten.

WAAR ZIJN DE GROEPJES NIET VOOR BEDOELD?

 • De groep is niet voor bedoeld om elkaar adviezen te geven die afwijken van de aanpak van TheNewFood.
 • Wie af en toe wil ‘smokkelen’ past niet in de groep; smokkelen werkt niet en het is niet motiverend voor de anderen.
 • Wie een andere aanpak dan de STARTGIDS weekmenu’s volgt, past niet in onze startgroepjes.

AANMELDEN VOOR EEN STARTGROEPJE

 • Via de knop hieronder kun je je aanmelden (je hebt een google-account nodig om het formulier in te vullen en let op: mm=maand dd=dag).
 • Nadat we je aanmelding hebben ontvangen gaan we voor je aan de slag. Zodra we een groep voor je hebben krijg je bericht.
 • Uiterlijk de zondag vóór de maandag dat je start, ontvang je bericht over je groep, het kan dus even duren voor je iets van ons hoort.
 • Er zijn geen kosten verbonden aan deze service.
 • MELD JE HIER AAN VOOR EEN STARTGROEPJE 
  LET OP: je kunt je helaas niet aanmelden voor een datum in het verleden. Hou daar rekening mee met je aanmelding.
 • Heb je diabetes? Dan kun je je aanmelden voor een startgroepje en aangeven dat je diabetes hebt. We hebben geen speciale groepjes voor mensen met diabetes.  Let op: Deze groepjes zijn niet bedoeld voor medische adviezen (meld je daarvoor aan bij onze speciale Facebookgroep).

SPECIALE STARTGROEPJES (VASTEN, DOORSTARTERS)

VERVOLGGROEPJES: Voor doorstarters die al langer bezig zijn met TheNewFood, maar weer even fris opnieuw wil beginnen met de weekmenu’s. Let op: ook hier wordt alleen de aanpak én de informatie van TheNewFood gevolgd.

Ook als je wilt starten met (deel)vasten – dit kan nadat je 6 tot 8 weken de startgids hebt gevolgd – kun je je aanmelden voor een vervolggroepje. Niet iedereen zal (deel)vasten, maar iedereen is wel bekend met deze aanpak. 

MELD JE HIER AAN VOOR EEN VERVOLGGROEPJE 

Sandra  – 20 kilo

Ik zit in een geweldig startgroepje, daar heb ik veel aan gehad. We delen veel en zijn inmiddels ook goed bevriend geraakt.
Ik heb al zoveel pogingen gedaan om af te vallen maar kon het nooit goed volhouden. Samen starten met de startgids is heel anders.
De menu’s zijn makkelijk en we eten heerlijk en meer dan genoeg. Ik ben nu 20 kilo kwijt, slaap veel beter en barst van de energie! 

BELANGRIJK VÓÓR JE GAAT STARTEN:

VOOR IEDEREEN: Je móet je mineralen aanvullen om kramp, vermoeide spieren en ‘slap voelen’ te voorkomen! Waarom en hoe dat lees je hier.
VOOR DIABETEN: Lees dit ALTIJD eerst: Zo kun je starten als je diabetes hebt.

VERSCHILLENDE VERSIES VAN DE STARTGIDS: In de loop van de jaren zijn er wat dingen gewijzigd in de startgids. Voor een aantal gerechten is de plaats in het weekmenu aangepast (staat dus nu op een andere dag) en er zijn ook enkele recepten vervangen. Het kan dus zijn dat anderen in een groepje een oude druk van de startgids hebben met een iets afwijkend menu.

STARTGIDSVRAGEN
Vragen over HET WEEKMENU EN DE RECEPTEN

Overzicht STARTGIDS PRODUCTEN 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER MEDICATIE

Delen