Selecteer een pagina

ALLEBEI 25 KILO KWIJT IN NOG GEEN VIJF MAANDEN

JULI 2021 – Petra de Leeuw (51): “Ik ben getrouwd met Berend en wij hebben twee kinderen, die al uit huis zijn. Als kind was ik altijd een gespierde spijker en kon eten wat ik wilde. Op latere leeftijd kwam daar snel verandering in aangezien ik alles onder de noemer ‘hè gezellig!’ verstopte. Een echte Bourgondiër: lekker kaasje, wijntje en ga zo maar door.

Ik heb allerlei verschillende diëten geprobeerd, zoals Sonja Bakker, Cambridge en Weight Watchers. Ik viel wel af, maar ik bleef lekkere trek houden. Ik hield het niet lang vol. De laatste zeven jaar werd ik dikker en dikker. Ik kreeg erg veel last van mijn heupen, liezen en knieën en was ook niet echt meer ‘de gezelligste thuis’. Ook Berend kreeg steeds meer last van de kilo’s.

Totdat begin van dit jaar mijn schoonzus Martine de Leeuw ons kennis liet maken met TheNewFood. Martine deed ons de startgids kado en ik ben samen met Berend begonnen op 15 februari.

We vonden het geweldig, de kilo’s vlogen eraf! Natuurlijk bewegen we er ook veel bij. Het ging als een speer… Geen honger, geen lekkere trek. Dit is geen dieet, dit is een nieuwe levenswijze!

De recepten zijn superzalig. Vooral de eiercake is mijn favoriet met aardbeitjes en slagroom, een ware traktatie. Ook zijn we dol op spaghetti van courgette met saus.

Al met al ben ik nu 25 kilo kwijt en ik voel me een ander mens… ik werk in een kledingzaak en shop me een hoedje. Waar ik eerst maat 46 had, pas ik nu maat 36/38. Ook Berend is 25 kilo kwijt.

Alle pijn is uit mijn heupen, knieën en liezen is verdwenen en schoenen strikken is geen enkel probleem meer. Wij zijn dol op TheNewFood en zo dankbaar. We willen niet anders meer!”