Selecteer een pagina

EETRUST, VEEL MEER ENERGIE EN 15 KILO KWIJT

NOVEMBER 2022 – Linda Mioch (52): “Mijn naam is Linda Mioch, ik ben getrouwd en moeder van een zoon van 18 jaar. Ik was een echte zoetekauw, altijd iets lekkers bij de koffie en ga zo maar door. Dit in combinatie met het stoppen met roken anderhalf jaar geleden plus de overgang resulteerde erin dat ik uiteindelijk meer dan 75 kilo woog. Ik ben 1,80 meter en weet dat dan 75 kg niet veel is, maar ik had er enorm veel last van bij mijn buik, billen en benen. De knop moest om.

Via Facebook las ik over de TheNewFood en ik dacht: ‘Ik ga het proberen’. Ik eet vegetarisch, dus ik heb de vega-startgids besteld en ben begonnen.

Ik heb het in het begin wat moeilijk gehad in verband met veel krampen in mijn kuiten en het vinden van de juiste balans met de zouten en mineralen. Maar ik heb doorgezet, mede door het meedenken en de adviezen vanuit de chat door het team van TheNewFood.

Inmiddels ben ik een half jaar bezig en 15 kg lichter. Ik voel mij heerlijk en zit vol energie. Voorheen, na een dag werken, kwam ik niet meer van de bank. Nu heb ik zelfs energie over. Ook heb ik nu totaal geen zoetbehoefte meer, dat was al zo zo’n drie weken na het starten. Echt superfijn!

Het grappige is dat mensen verbaasd zijn en denken dat ik niks meer mag eten als ik ze vertel dat ik keto eet en ook nog vegetariër ben. Maar er is zoveel mogelijk, ik eet echt heerlijk.

Wat ik het allerlekkerste vind, zijn de noten- en zadenreepjes uit de ontbijt & lunchspecial en de citroenmousse uit de startgids, die ik wel met mascarpone maak in plaats van ricotta. Het favoriete boekje momenteel is toch wel de soepspecial, want wij eten veel soep. Maar eigenlijk vinden we alles lekker!

Ik heb mijn doelen behaald en daar ben ik enorm trots op. Ik blijf zeker op deze manier eten – ik zou niet anders meer willen. Inmiddels is mijn man ook overstag: sinds twee weken is hij ook met de startgids bezig! ”

TIP VAN LINDA
“Hou vol en sta er 100 procent achter als je begint want het is absoluut de moeite waard!”