Selecteer een pagina

VEEL MEER ENERGIE EN VAN DIE EXTRA KILO’S AF

Ervaring categoriën: , , ,

MEI 2021 – Andrea Scherpenkate (39): “Ik ben moeder van twee kinderen. Telkens kreeg ik er wat gewicht bij, totdat ik 82,6 kilo woog – en dat met een lengte van 1,64 meter.
Vorig jaar juli vond ik het mooi geweest.

Ook was ik voortdurend moe, mede doordat ik corona heb gehad. Verder sliep ik heel slecht en onrustig. Ik wilde heel graag meer energie krijgen. Op de eerste dag van mijn zomervakantie in 2020 heb ik de knop omgezet en ben ik begonnen met de startgids van TheNewFood. Mijn doel was om voor mijn veertigste verjaardag weer onder de zeventig kilo te komen.

Ik haalde eens per week alle boodschappen in huis voor het weekmenu en was blij verrast: wat kun je heerlijk eten en toch afvallen. De recepten zijn heel gemakkelijk te maken en echt lekker. Na die eerste week was ik al twee kilo kwijt!
Na drie weken voelde ik me al veel fitter en sliep ik ook een stuk beter. Het werkte allemaal heel goed en het afvallen ging door. Na 3,5 maand had ik mijn doel al behaald: ik woog zeventig kilo. Ik had nooit verwacht dat het zo snel en gemakkelijk zou gaan!

Mijn omgeving was in het begin nog wat afwachtend, tot ze zagen dat het echt resultaat had, dat ik er weer super uitzag en dat het ook zo bleef. Ik heb heel veel leuke reacties gehad, bijvoorbeeld: wat zie je er goed uit en wat ben je veranderd in je gezicht.
Ondertussen blijf ik genieten van het lekkere eten: Mijn favoriete ontbijt is de pap uit de eerste startgids en voor de lunch eet ik graag eieren op allerlei manieren bereid. De courgettesoep en de ovenschotel met zuurkool staan hier ook regelmatig op het menu; heerlijk!

Ik eet nog steeds koolhydraatarm/keto en weeg nu 67 kilo. Ik blijf nu lekker op gewicht en mijn energie is weer helemaal terug. Ook heb ik veel meer rust gevonden en vind ik het heerlijk om elke dag een wandeling te maken of de fiets te pakken.
Ik kan weer alle leuke dingen doen en ik kan alles veel langer volhouden, zoals rennen en lekker springen op het springkussen, samen met mijn kinderen en neefjes en nichtjes. Daar ben ik heel erg blij mee. Kortom: het bevalt mij prima en ik blijf dit zo doen!”