Selecteer een pagina
  1. Home
  2.  » 
  3. Geen categorie
  4.  » MAAK JE LIJF WEER BLIJ

MAAK JE LIJF WEER BLIJ

Veel mensen zijn insulineresistent. Je lijf kan koolhydraten dan niet meer goed verwerken. Je wordt alsmaar vermoeider, ongezonder en dikker. Hier lees je meer over insulineresistentie: thenewfood.nl/waarom-koolhydraatarm

Wil jij jezelf weer slanker en gezonder eten? Haak dan aan bij onze challenge!

WE STARTEN OP 25 MAART EEN CHALLENGE VOOR STARTERS EN HERSTARTERS

Maandag 25 MAART starten we een nieuwe STARTGIDSEN challenge. Voor wie?
1 Voor starters, dus iedereen voor wie deze aanpak nieuw is!
2 Voor iedereen die deze aanpak al langer volgt, of heeft gevolgd, maar is ’teruggevallen’, herstarters dus!

Bij deze challenge starten we met de weekmenu’s uit STARTGIDS 1. Je begint dus (weer) even helemaal bij het begin, zodat je lijf (weer) kan wennen aan deze aanpak en je niet te hard van stapel loopt. Je gaat je lijf eerst (weer) trainen om een supervetverbrander te worden.

OVER TWAALF WEKEN BEN JIJ EEN ANDER MENS!

We gaan daarna samen door met STARTGIDS deel 2 en maken dan al een begin met deelvasten. Vervolgens gaan we samen verder met STARTGIDS deel 3. We zijn dus 12 weken ‘onderweg’. Na die 12 weken zie je er totaal anders uit en dat niet alleen ook voel je je gegarandeerd een compleet ander mens.

Ook mensen die deze aanpak al kennen, maar op dit moment niet heel strikt keto eten, doen er verstandig aan om maandag mee te doen met de STARTGIDS 1 challenge. Als herstarter.

WAT HOUDT DE CHALLENGE IN?

De challenge organiseren we in onze besloten Facebookgroep (meer info verderop in dit bericht). Samen volgen we de aanpak van TheNewFood met de effectieve weekmenu’s uit de STARTGIDSEN. De challenge wordt ondersteund door professionals van het team van TheNewFood! Hoe gaaf is dat! Zelf ben ik er ook elke dag bij met dagelijks tips, motivatie en inspiratie.

Als deelnemer kun je elke dag reageren, ervaringen delen, laten weten hoe het gaat of je vragen stellen. Maar ‘in stilte meedoen’ kan ook natuurlijk en werkt ook. Samen is het gewoon makkelijker en leuker!

HONDERDEN DEELNEMERS

Met alle deelnemers starten we maandag met de weekmenu’s uit STARTGIDS 1 en daarna gaan we meteen door met STARTGIDS 2 EN 3. Samen deze aanpak volgen werkt echt! De resultaten zijn geweldig en moeilijk is het niet.

HOE KUN JE MEEDOEN MET DEZE SPECIALE STARTERSCHALLENGE ?

We organiseren deze challenge in onze besloten Facebookgroep. We starten daar maandag met dag één van de weekmenu’s de STARTGIDS.
Deelname is gratis, je hebt wel de STARTGIDSEN nodig! Heb je de boeken nog niet in huis bestel ze dan snel! (STARTGIDS 3 is is pas leverbaar vanaf 20 januari)

IS DEZE AANPAK NIEUW VOOR JE?

Bestel vandaag nog je boek(en), dan heb je deze (hopelijk) zaterdag in huis. Bestel eventueel de PDF (met korting) erbij, die ontvang je direct via je mail. Dan weet je zeker dat je maandag mee kunt doen! Met de PDF heb je bovendien altijd de boeken bij de hand, ook onderweg of in de supermarkt.

HIER KUN JE BESTELLEN
STARTGIDS DEEL 1, 2 & 3

LATER AANHAKEN?

Je kunt nog tot 2 APRIL aanhaken. Je start dan gewoon met de dag waar de groep op dag moment is. Meld je dan ook zo snel mogelijk aan bij de besloten groep! In de groep zelf lees je wat je verder moet doen…

Wij hebben er weer zin in!
Matty en het team TNF

 

Dit artikel heb ik geschreven samen met Lara Schalk. Heb je nog vragen na het lezen van deze informatie? Stuur me even een bericht.
Matty Barnhoorn
TheNewFood 
Verpleegkundige Lara Schalk Wie is Lara Schalk? Lara Schalk is verpleegkundige bij TheNewFood. Lara combineert haar schat aan kennis over gezonde koolhydraatarme/keto 
voeding met haar medische achtergrond. Voor TheNewFood schrijft zij onder meer artikelen en adviseert en begeleidt zij mensen bij deze aanpak.
Ook één op één. Kijk hier voor de mogelijkheden, of
 stuur Lara een bericht.

 

BOEKEN Koolhydraatarm/keto eten 

Succesvolle praktische aanpak met makkelijke koolhydraatarme/KETO menu's en heerlijke recepten voor elke dag.

Delen