Selecteer een pagina

UNIEKE KETO SERVICE!

ADVIESCONSULT BIJ ONZE VERPLEEGKUNDIGE 
VOOR MENSEN MET DIABETES 2 (OF ANDERE TYPES)

Heb jij diabetes en wil je starten met de aanpak van TheNewFood? Verpleegkundige Lara Schalk kan jou persoonlijk op weg helpen!

TheNewFood biedt je de unieke mogelijkheid om een afspraak te boeken voor een online-adviesconsult.

Tijdens het verpleegkundig spreekuur heb je een consult van tien minuten (via Zoom), waarbij verpleegkundige Lara Schalk (medisch voedingsspecialist en keto-expert) je vraag uitgebreid beantwoord. Vooraf vul je een uitgebreide vragenlijst, zodat Lara goed op de hoogte is van jouw persoonlijke situatie en gezondheid. 

HOE WERKT HET SPREEKUUR VOOR MENSEN MET DIABETES? 
Elke dinsdag houdt Lara spreekuur. Je krijgt na betaling een link toegestuurd naar de agenda om zelf je afspraak in te kunnen plannen. In de agenda zie je alle tijden die nog beschikbaar zijn voor jou. Als het spreekuur vol is, kun je soms nog voor een andere weekdag boeken of voor de eerstvolgende dinsdag. De kosten bedragen  € 39,95 per consult. Houd er met het boeken rekening mee dat Lara drie dagen nodig heeft om het consult voor te bereiden.

OPTIE: Wil je zo snel mogelijk antwoord op je vraag/vragen en niet wachten tot er ruimte is op het spreekuur? Geef dit dan aan op je vragenformulier. Je kunt het boeken van een afspraak dan overslaan en verpleegkundige Lara zal jou dan zo snel mogelijk via de mail reageren op je vragen en haar advies met je delen.

MET WELKE VRAGEN KUN JE TERECHT OP HET SPREEKUUR VOOR MENSEN MET DIABETES?

 •  Je hebt diabetes (type 1 of 2, of andere typen) en wilt weten of het voor jou verstandig is om te starten met de aanpak van TheNewFood en wat het jou eventueel kan opleveren.
 • je hebt naast diabetes ook andere gezondheidsproblemen en wilt weten of het voor jou verstandig is om te starten met de aanpak van TheNewFood, of je iets moet aanpassen aan je menu of supplementen en wat het jou eventueel kan opleveren. Ook wil je misschien weten of je eerst moet overleggen met je behandelaar en hoe je het beste dat gesprek aan kan gaan.
 • Je hebt diabetes (type 1 of 2, of andere typen) en wilt beginnen (of je bent al begonnen) met de aanpak van TheNewFood en hebt hulp/advies nodig. Bijvoorbeeld omdat je vragen hebt over medicatie/bloedsuikers/het verloop sinds je begonnen bent met deze aanpak. 
 • Je hebt veel beperkingen of kan bepaalde producten niet eten en wil graag de aanpak van TheNewFood gaan volgen (of volgt deze al). Je wil graag advies hoe dit aan te pakken. LET OP: Lara maakt geen menu’s of aanpassingen in menu’s. Zij geeft alleen tips en adviezen, waar je zelf goed mee aan de slag kunt.
 •  Je eet volgens de aanpak van TheNewFood en hebt een (lichamelijke) klacht gekregen nadat je bent begonnen en komt hier niet zelf uit met de informatie op de website. Je hebt het idee dat je wat extra hulp nodig hebt.
 •  Je eet volgens de aanpak van TheNewFood en valt minder goed af dan verwacht of gehoopt, je wilt weten wat je eventueel kunt doen of aanpassen.
 • Je overweegt om een diabetestrajct van drie maanden af te sluiten, maar wil eerst kijken of je voldoende hebt aan een eenmalig consult (mocht je je na het consult willen aanmelden voor het diabetestraject dan worden de kosten van het consult in mindering gebracht op de trajectprijs). 
 • Na betaling opent het vragenformulier zich in je scherm, vul dit zo volledig mogelijk in. Na het insturen van de vragenlijst kun je direct je afspraak plannen in de agenda van verpleegkundige Lara Schalk. 

 Belangrijk om te weten

 • Lara Schalk is een verpleegkundige, gespecialiseerd in voeding, maar geen arts. Zij stelt geen diagnoses en vervangt niet de normale consulten met je eigen arts. Eventueel afbouwen van medicatie doe je ALTIJD in overleg met je eigen arts/behandelaar.
 • De adviezen zijn gebaseerd op een koolhydraatarme/keto aanpak volgens de STARTGIDSEN.
  Je zorgt zelf dat je de gids in huis hebt vóór het intakegesprek. Nog niet in huis? Bestel de startgidsen hier.
 • Verpleegkundige Lara Schalk maakt geen persoonlijke menu’s of persoonlijke aanpassingen in menu’s.
 • De consulten of adviesrapporten bij Lara Schalk worden niet vergoed door de ziektekostenverzekering.

Delen