Selecteer een pagina

Iedereen kan starten met deze aanpak door eenvoudigweg de weekmenu’s te volgen uit de startgids. Je kunt daarmee zeer effectief afvallen, je bloedsuikers verbeteren, je gezondheid verbeteren en je krijgt bergen meer energie. Maar soms is het fijn als er iemand is is die jou persoonlijk verder helpt. Misschien omdat er gezondheidsproblemen spelen of omdat jouw situatie best ingewikkeld is. Of gewoon als stok achter de deur!

Wat kan een persoonlijke coach voor jou doen? 

Je coach kijkt samen met jou naar je gezondheidssituatie en naar wat jij nodig hebt om zo effectief mogelijk aan de slag te gaan. Misschien is het nodig om de weekmenu’s aan te passen aan jouw situatie. Misschien zijn er voedingsmiddelen die jij beter kunt vermijden vanwege je gezondheid of allergie. Misschien wil of kan je medicatie afbouwen en kan je coach je daar extra bij ondersteunen. Je coach biedt hulp op maat!

Wie is je coach?

Coaching wordt gegeven door voedingsdeskundige en keto expert Lara Schalk. Lara is verpleegkundige bij TheNewFood en zeer betrokken en ervaren in het begeleiden en adviseren van iedereen die bezig is met deze aanpak. Lara heeft maar één doel voor ogen en dat is dat ook jij je zo snel mogelijk heel veel beter gaat voelen door deze aanpak!

Welk traject past bij jou?

Ben je op zoek naar een eenmalig advies in jouw persoonlijke situatie? Of kun je wel wat langer een extra steuntje gebruiken. Misschien omdat je het dan beter vol kan houden of omdat je het fijn vindt op elk moment je vraag te kunnen stellen. Kies wat het beste bij jou past!


 

Belangrijk om te weten

  • Lara Schalk is verpleegkundige gespecialiseerd in voeding, maar geen arts. Zij stelt geen diagnoses en vervangt niet de normale consulten met je eigen arts. Eventueel afbouwen van medicatie doe je ALTIJD in overleg met je eigen arts/behandelaar.
  • De adviezen zijn gebaseerd op de STARTGIDS.
    Je zorgt zelf dat je deze in huis hebt vóór het intake gesprek. Nog niet in huis? Bestel de startgids hier.