Selecteer een pagina

Persoonlijke hulp bij het invullen van een koolhydraatarme/keto aanpak

Iedereen kan starten met deze aanpak door eenvoudigweg de weekmenu’s te volgen uit de startgids. Je kunt daarmee zeer effectief afvallen, je bloedsuikers verbeteren, je gezondheid verbeteren en je krijgt bergen meer energie. Maar soms is het fijn als er iemand is die jou persoonlijk verder helpt. Misschien omdat er gezondheidsproblemen spelen of omdat jouw situatie best ingewikkeld is. Verpleegkundige Lara Schalk is medisch voedingsspecialist en expert in koolhydraatarm/keto eten en gezondheid. 

Wat kan medisch voedingsspecialist Lara Schalk voor jou doen?

Lara kijkt samen met jou naar je gezondheidssituatie en naar wat jij nodig hebt om zo effectief mogelijk aan de slag te gaan. Misschien zit je met een gezondheidsvraag en wil je dat er iemand meekijkt naar je persoonlijke situatie. Misschien zijn er voedingsmiddelen die jij beter kunt vermijden vanwege je gezondheid of allergie. Misschien wil of kan je medicatie afbouwen en wil je daar begeleiding bij. Lara biedt hulp op maat met maar één doel voor ogen en dat is dat ook jij je zo snel mogelijk heel veel beter gaat voelen door deze aanpak!

Welk traject past bij jou?

Wellicht ben je op zoek naar een eenmalig advies voor jouw persoonlijke situatie. Voor mensen met diabetes is er ook een mogelijkheid om een traject af te sluiten, waarbij er langere periode met je meegekeken wordt. Kies wat het beste bij jou past!


 

Belangrijk om te weten

  • Lara Schalk is een verpleegkundige, gespecialiseerd in voeding, maar geen arts. Zij stelt geen diagnoses en vervangt niet de normale consulten met je eigen arts. Eventueel afbouwen van medicatie doe je ALTIJD in overleg met je eigen arts/behandelaar.
  • De adviezen zijn gebaseerd op een koolhydraatarme/keto aanpak volgens de STARTGIDS.
    Je zorgt zelf dat je de gids in huis hebt vóór het intake gesprek. Nog niet in huis? Bestel de startgids hier.

    Delen