Selecteer een pagina

Snel afvallen – Meer energie – Eindelijk eetrust –  Meer gezondheid – Minder medicatie

Onze effectieve gezonde koolhydraatarme/keto aanpak is gebaseerd op 22 jaar ervaring in de praktijk, op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en op de adviezen van artsen wereldwijd. Een aanpak gericht op haalbaarheid en maximaal resultaat. De geweldige resultaten die inmiddels al meer dan 100.000 mensen in de afgelopen 20 jaar hebben behaald, laten zien dat deze gezonde complete aanpak gewoon wérkt! 

FASE 1 STARTEN MET ANDERS TE ETEN

Je hebt alleen de startgidsen met 8 effectieve weekmenu’s nodig voor een vliegende start! De duidelijke weekmenu’s, met ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes, zijn eenvoudig, verrassend makkelijk te maken en je eet elke dag heerlijk. Je boodschappen haal je gewoon in je supermarkt en je gezin kan met je mee-eten. Je hoeft niets bij te houden of uit te rekenen. Kortom: je kunt direct aan de slag, zonder zorgen.

WAT ALS JE NIET ALLES LUST?

Ons advies is om de weekmenu’s strikt te volgen, maar je kunt af en toe een maaltijd wisselen met één van de andere gerechten die je in de vele boeken van TheNewFood vindt. Hoe je dat wisselen doet, staat op pagina 28 van de startgids. Er is ook voldoende ruimte in de menu’s voor aanpassingen als je bepaalde dingen niet wilt of kunt eten. En voor wie vegetarisch wil eten is er een vega-startgids met weekmenu’s!

WAAROM WERKT DEZE AANPAK ZO GOED?

Onze keto-aanpak richt zich op een effectieve vetverbranding, in plaats van een koolhydratenverbranding. Je gaat in feite weer het voedsel eten wat we oorspronkelijk aten als mens, maar dan in de vorm van heerlijke gerechten. Je hebt niet het idee ‘op dieet’ te zijn. Je maakt van je lijf een supervetverbrander en zo kun je makkelijker van je vetreserves afkomen. Zonder honger! Integendeel; je krijgt eindelijk eetrust.

HOE VOEL JE JE ALS JE DEZE AANPAK VOLGT?

Je valt niet alleen af, je gaat je al snel beter in je vel voelen. Meer energie, beter slapen en helderder. Lichamelijk klachten, zoals buikpijn, hoofdpijn en gewrichtspijn nemen af. Dat motiveert natuurlijk enorm om door te gaan. Want je voelt aan alles: dit is veel meer dan een dieet om af te vallen! Al na twee weken is je gezondheidswinst zelfs in je bloed te zien! Ook je bloedsuikers zijn dan al lager en stabieler.

NA DE EERSTE 8 WEKEN 

Na acht weken is je lijf al spectaculair veranderd. Dat voel je en dat zie je in de spiegel. Ook anderen zien het en zullen zich afvragen waarom jij er ineens zo goed uitziet en zo vrolijk en blij bent. Wil je nog verder afvallen dan kun je eventueel nog een keer de weekmenu’s uit de STARTGIDSEN volgen. Maar je kunt nu doorgaan met je eigen menu samenstellen. Hier lees je meer over zelf je menu samenstellen.

Vanaf zes tot acht weken kun je ook starten met minder vaak eten. Als je minder vaak eet dan krijgt je lijf de tijd en ruimte om de eigen reserves te gebruiken én om kapotte cellen op te ruimen en te werken aan herstel. Meer over minder vaak eten lees je hier.

NIET MEER VERDER AFVALLEN – JE DOELEN BEREIKT

Heb je je doelen bereikt, of wil je niet verder afvallen? Dan hoef je niet meer terug naar hoe je eerst at (met de kans dat je ook weer terugkrijgt wat je had).  Lees hier wat je kunt doen om niet verder af te vallen. Het is beslist niet nodig om meer koolhydraten toe te voegen aan je menu! Koolhydraatarm/KETO eten is voor iedereen en áltijd een goed idee om gezond(er) oud te worden.

FASE 2 JE LEVEN LANG SLANKER, FITTER EN GEZONDER

Gezond koolhydraatarm/keto eten is een uitstekende en gezonde manier van eten die je je leven lang kunt aanhouden. Zo kun je slanker en gezonder oud(er) worden. Je hoeft niets te veranderen aan je menu. Voor de meeste mensen is max 25 gram koolhydraten per dag verstandig. Maar er zijn ook mensen die bijvoorbeeld met 40 gram koolhydraten nog in ketose blijven, dus in de vetverbrandingsmodus blijven.

Met iets meer koolhydraten bedoel ik: wat vaker groenten die wat koolhydraatrijker zijn, wat vaker rood fruit, of misschien andere verse producten met iets meer koolhydraten. Houd het zo koolhydraatarm mogelijk en eet NOOIT suikers! Kies altijd alleen voor gezonde vetten. Word je weer hongerig en moe na een maaltijd? Dan heb je waarschijnlijk net wat te veel koolhydraten gegeten. Je lijf geeft het zelf dus aan! 

BOEKEN Koolhydraatarm/keto eten 

Succesvolle praktische aanpak met makkelijke koolhydraatarme/KETO menu's en heerlijke recepten voor elke dag.

Delen