Selecteer een pagina

Ik ontvang veel reacties van mensen die de aanpak van TheNewFood volgen met de startgids weekmenu’s en de andere boeken.

Wil je nog meer reviews lezen dat kan via de links onder de berichten.

Enkele recente reacties via de facebookpagina van TheNewFood:

Meer recente reviews vind je hier op facebook: Reviews TheNewFood Facebook 

Enkele van de reviews via Bol.com

Beoordeling R. vd Wansum (had diabetes) *****
Deze startgids is echt een aanrader. Deze manier van eten veranderd echt je leven.
Meer energie, en zelfs de diabetes is bijna ‘verdwenen’.
Van 3 keer per dag 30 eenheden spuiten, nu nog 1 keer per dag 5 eenheden
Update: Ik kreeg een mailtje dat hij inmiddels (na 3 maanden) geen medicatie meer gebruikt.

Beoordeling Marian *****

Het is een mooi boek, vol met heerlijke recepten.
Ik maak er graag gebruik van !

Beoordeling Angeline62 *****
Heel duidelijk, overzichtelijk maar vooral makkelijk boek ,
Bij alle gerechten staan precies de hoeveelheid KHA vermeld je kan dus ook makkelijk switchen tussen ontbijt/lunch/avondeten als je iets niet lust, of ander ingrediënten in huis hebt! Maar ook goede tips!

Beoordeling Flora  *****
Duidelijk uitleg over voeding en goed te volgen recepten. Recepten zijn ook nog eens heerlijk. Een aanrader voor iedereen die wilt afvallen of wat belangrijker is ander eetpatroon wil. Mocht je met vragen zitten mag je de maker van het boekje altijd E-mailen. Ze is ook te volgen op Facebook.

Beoordeling xMar1959 *****
Duidelijk en mooi 4 weken programma

Beoordeling Klapwijk ****

Handige startgids met duidelijke uitleg. 4 weken lang elke dag voorgeschreven welke maaltijd je mag eten. Makkelijke recepten, met goed te kopen ingrediënten.

Reactie van Noppie0343 *****
Gestructureerd en prettig leesbaar. Heel praktisch en het leidt tot resultaat. Leuk uitgevoerd; het ligt op tafel of in de keuken.

Reactie van Antoinia *****
Dit is een geweldig boek. Matty maakt koolhydraatarm eten heel makkelijk en vooral ook heerlijk! De weekmenu’s zijn eenvoudig, je bent snel klaar met koken. Ben inmiddels al bijna 16 kilo afgevallen in 3 maanden tijd. Mijn man zelfs nog meer en hij hoeft ook geen insuline meer te spuiten voor zijn diabetes type 2. Bijna alle medicatie afgebouwd, alleen nog metformine, maar die gaat er ook nog wel af. Ook zijn bloeddruk is weer perfect. Wie had dat gedacht! We bruisen weer van de energie! Oh en wij gebruiken ook de vega-startgids voor als we een dagje geen vlees of vis willen eten.

Beoordeling van Willeke3333 *****
Handig formaat, makkelijke en lekkere recepten, dagmenu voor 4 weken dus je wordt aan de hand meegenomen, gevarieerd, geen ellenlange teksten om door te nemen, eventuele vlekken tijdens het koken zijn er makkelijk weer af te vegen, mijn waardes ( ik ben diabeet) daalden vanaf dag 1, zeer goed vol te houden, geen hongergevoel, eerste week al 1,5 kilo afgevallen, kortom: niets dan lof!

Meer recente reviews vind je hier op BOL

Enkele van de reacties via Kiyoh beoordelingsite

Super, eindelijk na 25 jaar weer fit! *****

Al vrijwel meteen sliep ik veel beter en dieper. Na 25 jaar vaak slecht slapen, vermoeid hoofd, slecht kunnen ontspannen/ concentreren en prikkelbaar, eindelijk weer fit en uitgerust wakker worden! Ik had een te snel werkende schildklier a.g.v. de ziekte van Graves. Ik volg het Keto dieet nu 10 maanden en mijn levenskwaliteit is enorm verbeterd. De recepten zijn heerlijk gevarieerd en gezond. Veel gerechten kun je invriezen, handig als je een keer geen tijd hebt om te koken. Naast het Keto dieet beweeg ik ook veel. Ik ga dit zeker volhouden, omdat deze levensstijl mij zo goed doet. Mijn complimenten aan New Food

Perfect, zeker aan te bevelen *****

Heerlijke recepten Resultaten zijn boven verwachting. Super! We hebben nu alle boeken alles even lekker terwijl we snel gewicht verliezen. Een aanrader dus!
Kees vd Boom Soest

Lekkere gezonde recepten! *****

Ik heb bijna alle boekjes en wat een heerlijke vooral makkelijke recepten! Heel divers en met goede tips! Zo is khd arm eten goed vol te houden!

Esmé Vlaardingen

Perfect, zeker aan te bevelen *****

De startgids is geweldig, de informatie de heerlijke weekmenu’s. Nooit gedacht dat je zo lekker kunt eten en toch afvallen. Ik 3.5 kilo in de eerste week en in de afgelopen maand totaal bijna 8 kilo. We hebben meer energie dan ooit en we gaan door! Dank Matty! Benieuwd naar de andere boeken.
Jo

Enkele van de reacties via ons contactformulier

Marga en haar man vielen samen ruim 35 kilo af in 3 maanden
Beste Matty,
In maart van dit jaar heb ik de startgids bij je aangevraagd. Inmiddels ben ik zelf 15 kilo afgevallen en mijn man meer dan 20 kilo. LCHF eten is voor ons een nieuwe levensstijl geworden waar we ons prima bij voelen! Dit wilde ik je even laten weten. Bedankt!

De bloedwaardes van Christa zijn al binnen 2 weken verbeterd
“Hallo Matty, Ik zou je de resultaten van mijn bloedonderzoek laten weten. Nou, ik verwachtte met anderhalve week nog niet zo veel resultaat…… Bloedglucose nuchter van 7.4 naar 5.7; HbA1C nu 43 vorige weet ik niet; Triglyceride van 1.8 naar 1,5
Gewicht van 102.8 nu na 2 weken 97.5.
Je snapt dat ik bijna van mijn stoel viel van verbazing. Ben hier zo ontzettend blij mee! Hoop over 3 maanden ook met mijn statines te stoppen, die slik ik al wel 20 jaar. Dit is een erfelijke aandoening, dus even afwachten maar.
Ontzettend bedankt voor je belangstelling en dat je dit boek hebt geschreven. Ik ga door!”

De startgids is niet meer weg te denken uit de keuken van Ali
“Het begin: ieder jaar na kerst is het weer even crisis, mijn tot hier en niet verder gewicht komt inzicht..bij mij is dat 75 kg bij een lengte van 1.69 (51 jaar). Ooit, 15 jaar geleden denk ik, ben ik afgevallen tot 68 kg met een diëtiste. Die tips en trucs pas ik nog vaak toe. Sinds die tijd eet ik geen chips, frituur meer en alles light.

Via Facebook zag ik de Startgids voorbij komen en heb ik die aangeschaft. Ik ben geen zoetekauw maar hartige hapjes gaan er wel in. Nu 4 weken verder, ben ik 5 kg afgevallen, zit nu op 69 kg. Mijn streefgewicht is al jaren 70 maar kom de laatste jaren niet beneden de 72. Nu dus wel! Ennn ik heb geen trek tussendoor. Het bevalt mij prima.
Toen ik begon vertelde ik tegen vriendinnen en collega’s die riepen ach ja jij lijnt altijd..dit is maar 4 weken.. Maar het bevalt zo goed dat ik de veranderingen blijf toepassen. Ik moest vooral wennen met boodschappen doen, van alles light naar slagroom, roomboter en volle kaas.
En in het weekend ben ik wel mijn glaasje wijn blijven drinken, beloning.
Dank voor de Startgids, smakelijke, makkelijke recepten. Niet meer weg te denken in mijn keuken.”

 Ton bruist weer van de energie en viel 7 kilo af in twee weken
“Ik was op zoek naar een andere manier van eten op aanraden van mijn Dermatoloog. Hij adviseerde mij om vooral verse producten te eten. Via internet kwam ik op jullie site en heb het boekje besteld.

Ben nu ongeveer twee weken bezig en in de eerste week was ik erg moe en rillerig maar zit nu de 2e week en wauw wat een verschil. 
Merkte gisteren op de fiets dat ik heel vermoeid opstapte en vol energie afstapte. Terug naar huis was gewoon weer als vanouds vol erop. Vandaag heb ik het idee dat ik bijna knap van de energie, heb overal zin en op het werk heb ik een hoop zaken weer opgepakt die zijn blijven liggen. Kortom ik ben helemaal om heb meer energie, minder huidklachten en minder vage klachten. Dit ga ik zeker de rest van leven volhouden. Het was mij niet te doen om het gewichtsverlies maar als mooi bijkomend voordeel ben ik ook al 7 kg lichter. Mijn complimenten voor het fantastische boek en supersmakelijke en makkelijke gerechten die ook voor de mannen te doen zijn.”

 De bloedsuikers van Joke haar man dalen snel
 “Dag Matty, Vorige week hebben we de startersgids op de ipad gedownload en zijn voortvarend gestart met het dieet. Mijn man heeft diabetes type 2 en het is werkelijk fantastisch hoe snel zijn suikerspiegel daalt. We zijn nu een week verder en hij is al met de helft van de medicijnen gestopt. Ik zelf voel me er ook heel goed bij. Zo veel energie!…”

 Marianne (65) wil áltijd zo blijven eten
“Hallo Matty, Sinds november eet ik volgens het koolhydraatarme dieet. Dat bevalt mij prima, mede dankzij jullie kookboek met heerlijke gerechten. Ik ben nu bijna 6 kg afgevallen. Van ruim 82 kg naar 76,5 kg. Buikomvang van 102 cm naar 90 cm. Mijn streefgewicht is in eerste instantie 75 kg, daarna 72 kg. Het is niet moeilijk dit vol te houden. ik ben nu 65 jaar en de rest van mijn leven zo eten, helemaal prima!” 

 

Delen