Selecteer een pagina

Supporters van TheNewFood 

Naast het vaste team zijn er veel meer mensen die op allerlei manieren TheNewFood ondersteunen. Bij het testen van recepten, het geven van feedback, maar bijvoorbeeld ook bij evenementen. Wij zijn heel erg blij met onze enthousiaste supporters! Zij stellen zich op deze pagina voor.

Arjette van der Ploeg

VOLGT DE AANPAK VAN THENEWFOOD SINDS...
"Ik ben begonnen met deze aanpak in 2017 en toen 12 kilo afgevallen. Ik voel me nu vele malen fitter! 
Pluspunt: ik heb geen momenten meer heb dat ik sta te shaken op mijn benen omdat ik moet eten. Daardoor heb ik ook geen enkele moeite meer om niet te snoepen! En ik eet elke dag heerlijk! ”

IS SUPPORTER OMDAT...
"Ik vindt het leuk om anderen hiermee te helpen en enthousiast te maken, te motiveren om zelf ook koolhydraatarm/keto te gaan eten. Zo kunnen nog meer mensen gezonder worden!"

Sandra Opstal

VOLGT DE AANPAK VAN THENEWFOOD SINDS...
"Samen met mijn man Marcel eet ik sinds 2018 volgens deze aanpak. We begonnen op advies van de diabetesverpleegkundige van Marcel, maar ook ik heb veel baat bij deze manier van eten! Ik heb veel minder last van depressies en angstaanvallen en kon mijn medicatie voor een trage schildklier flink verminderen."

IS SUPPORTER OMDAT...
"Onze toekomst ziet er sinds we eten volgens deze aanpak weer rooskleurig uit! Ik inspireer en help graag anderen ook mooie resultaten te behalen!

Joke Duineveld

VOLGT DE AANPAK VAN THENEWFOOD SINDS...
"Anderhalf jaar geleden stopte ik met roken, daardoor kwam ik 8 kg aan. Ik wilde niet verder groeien en ben toen begonnen met de te eten volgens deze aanpak. Mijn gewicht was super snel weer op pijl (ik viel 14 kg af). Daarnaast merkte ik dat ik veel meer energie kreeg en geen hongerklap meer had rond 17:00 uur. Ook is mijn hooikoorts weg. Ik voel me veel beter met deze levenswijze!" 

IS SUPPORTER OMDAT...
"Ik ben zo blij dat ik me beter voel nu ik eet volgens de aanpak van TheNewFood. Hierdoor haal ik er veel plezier en voldoening uit  mensen te vertellen en inspireren ook te gaan eten volgens deze aanpak!"

Marcel Opstal

VOLGT DE AANPAK VAN THENEWFOOD SINDS...

"Op advies van mijn diabetesverpleegkundige eet ik sinds 2018 samen met mijn vrouw volgens de aanpak van TheNewFood. Ik kon al snel stoppen met mijn diabetesmedicatie en ben nu helemaal diabetesvrij! Mijn hele verhaal lees je hier."

IS SUPPORTER OMDAT...
“Ik heb mijn leven teruggekregen, dat is zo waardevol! Ik inspireer graag anderen bij het maken van deze keuze!”

Wigdis Bastiaanse

VOLGT DE AANPAK VAN THENEWFOOD SINDS...

“Ik ben begonnen met deze aanpak in september 2018 niet perse om af te vallen maar op vetverbranding te sporten en dus geen verzuring te hebben in de spieren. Inmiddels toch 10 kilo afgevallen. En het sporten (hardlopen) gaat vele malen beter ik kan langer en verder (bijvoorbeeld marathons) lopen zonder de sportgelletjes of sportbars nodig te hebben. En nog meer pluspunten: ik heb veel minder vaak honger, ben sneller verzadigd, zit lekker in me vel met maat 36. Mijn hele verhaal lees je hier."

IS SUPPORTER OMDAT...
“Ik vind het leuk om anderen hiermee te helpen, informeren en enthousiast te maken.Het voelt goed om mensen te motiveren, adviseren en in deze aanpak te begeleiden. Zo hoeven anderen niet het wiel op nieuw uitvinden in de wereld van koolhydraatarm/keto eten."

Marjolein Opsteegh

VOLGT DE AANPAK VAN THENEWFOOD SINDS...

“Ik ben begonnen met deze aanpak in de eerste week van 2019. Ik was nieuwsgierig geworden naar deze aanpak nadat ik bij een vriendin de boekjes van TNF had doorgebladerd. Hoewel afvallen voor mij niet de reden is om de aanpak te volgen ben ik inmiddels wel zo’n 6 kg kwijt en mn man die mee is gaan doen al meer dan 20 kg afgevallen! Bovendien... Je eet heerlijk!!

IS SUPPORTER OMDAT...
“Ik het leuk vind om andere mensen door hun eerste maanden heen te helpen zodat ze het volhouden en er net als ik een levensstijl van kunnen maken”

Rita Hurkens

VOLGT DE AANPAK VAN THENEWFOOD SINDS...

"Ik ben op 1 april 2019 begonnen en sindsdien geeft de weegschaal 22 kg minder aan. Elke dag eet ik heerlijk en zeker voldoende. Tussendoor iets zoets nemen ken ik niet meer! Daarnaast voel ik me veel energieker en zijn veel klachten verleden tijd! Voor mij zijn er geen redenen om weer terug te gaan naar mijn oude eetpatroon. Mijn hele verhaal lees je hier." 

IS SUPPORTER OMDAT...
"Mijn ervaring kan hopelijk anderen helpen nét dat steuntje in de rug te geven! Ik vind het leuk om mensen het vertrouwen te geven dat deze aanpak écht werkt en te helpen eventuele twijfels weg te nemen, dat zodat iedereen na 4 weken startgids kan zeggen: ” Wát voel ik me goed ! Had ik dit maar eerder geweten.”

Wilco Holtmann

VOLGT DE AANPAK VAN THENEWFOOD SINDS...

"Sinds een paar weken volg ik deze aanpak samen met mijn vrouw Karin. Het heeft me in hele korte tijd al erg veel opgeleverd: ik zit lekkerder in mijn vel en ben inmiddels al 6 kg afgevallen. Inmiddels heb ik weer een gezond gewicht, het gaat dus toppie!

IS SUPPORTER OMDAT...
"Ik voel me erg prettig bij de aanpak van TheNewFood. Ik krijg goede informatie en geniet van de makkelijke recepten uit de boeken. Ik vind het belangrijk dat meer mensen horen van deze aanpak! Op deze manier is het helemaal niet moeilijk om deze eetwijze de rest van mijn leven vol te houden! 

Marlies Biermans

VOLGT DE AANPAK VAN THENEWFOOD SINDS...

"Na jarenlang jojoën terecht ben ik via andere gezinsleden terecht gekomen bij TheNewFood. Door volgens deze aanpak te eten ben ik ruim 20 kg afgevallen en is de weegschaal eindelijk stabiel! Ik heb ook geen last meer van de diventriculitis."

IS SUPPORTER OMDAT...
“Ik vind het erg leuk om anderen te motiveren en inspireren! Ik haal zoveel uit deze manier van eten en merk dat ik anderen door hierover te vertellen enthousiast kan maken!”

Feikjen Bongers

VOLGT DE AANPAK VAN THENEWFOOD SINDS...

"Ik ben begonnen met deze aanpak in 2016 en daar veel mee afgevallen. Inmiddels hoef ik niet meer af te vallen. Toch blijf ik zo eten: ik voel me namelijk veel beter! Veel fitter en ik slaap beter. De rest van mijn gezin doet overigens gewoon mee, omdat de maaltijden heel erg lekker zijn!"

IS SUPPORTER OMDAT...
"Ik het leuk vind andere mensen te helpen en ondersteunen. Om zich happy te laten voelen en te helpen bij het afvallen!"

Delen