Selecteer een pagina
  1. Home
  2.  » 
  3. SUCCESVERHALEN
  4.  » 
  5. GEZONDHEIDSWINST BEHAALD
  6.  » Christine is migrainevrij sinds ze anders eet

Christine is migrainevrij sinds ze anders eet

Christine is met behulp van het koolhydraatarm/Keto dieet getransformeerd van een zieke vrouw naar een energieke en gezonde vijftigjarige. Haar vele kwalen, waaronder ernstige migraine, zijn nu verleden tijd. “Ik had nooit gedacht dat ik mijn verhaal zou vertellen, maar ik wil mijn ervaringen met de wereld delen.” Een hele reeks van klachten heeft Christine inmiddels achter zich gelaten. Christina deelde haar verhaal op dietdoctor.com.

Het begon allemaal met koolhydraten minderen en de zoveelste poging om af te vallen…

Alleen stoppen met suiker was niet genoeg

Ze was al een paar maanden gestopt met het eten van suiker, maar met deze methode boekte ze amper resultaat. “Toetjes en koekjes at ik al niet meer en ik nam meer verse producten. Toch was dit niet voldoende.” Christine bleef last houden van overgewicht en klachten zoals migraine en slaapapneu. “Toen een vriendin van mij het koolhydraatarm/keto aanpak in combinatie met deelvasten aanbeval ging ik enthousiast speuren naar meer informatie.” 

Stoppen met chipsverslaving

Het omslagpunt kwam toen Christine helemaal stopte met het eten van aardappelen, brood en pasta. Na het opgeven van de grote hoeveelheden koolhydraten, al snel in een staat van ‘ketose’ en het vet verbranden kon beginnen. “Het was voor mij vooral moeilijk om te stoppen met chips eten, maar ik bleef tegen mezelf herhalen wat het eten van koolhydraten met mijn insuline zou doen en daardoor vond ik de kracht om die gewoonte te doorbreken. Die gewoonte was de belangrijkste oorzaak van mijn klachten.” 

Na negen maanden 36 kilo afgevallen en migrainevrij

“Ik weet het nog goed. Op 13 januari 2017 ben ik begonnen. Dat was het begin van de ommekeer.” Na negen maanden op deze manier eten was Christine al 36 kilo kwijt. Ze had bijna een gezond gewicht en veel van haar kwalen waren gevlogen.

Nu horen dagelijkse hoofdpijn, maandelijkse migraine, acne, gewrichtspijn, ontstekingen en de slaapapneu tot het verleden. “Ik voel me niet meer futloos en ben van mijn vervelende kwalen af. De hoofdpijn en migraine waren mij enorm tot last.” 

Nieuwe kijk op lekker eten

Inmiddels is er nog veel meer veranderd voor Christine. “Ik heb weer enorm veel plezier in het leven en meer energie dan waar ik mij raad mee weet.” Ze kan weer naar normale kledingwinkels en heeft een vernieuwde kijk op wat echt lekker eten is.

Daarnaast beschikt ze weer over een gezonde dosis zelfvertrouwen, waardoor ze zichzelf kan openstellen voor wat haar toekomst haar te bieden heeft. Christine heeft nu enorm veel passie om deze aanpak met de hele wereld te delen. “Had ik maar eerder van deze methode geweten. Ik kan weer genieten van mijn tijd met familie en vrienden. Op naar de volgende 50 jaar!” 

 

Wil jij ook jouw ervaring met deze aanpak delen? Stuur ons een bericht. Wij nemen persoonlijk contact met je op voor een interview. Laten we nog meer mensen inspireren om anders te gaan eten en weer slanker, energieker en gezonder te worden!   

BRON VAN DIT ARTIKEL
Delen