Selecteer een pagina

BLOG 20 Dit is mijn geheim

Zangeres Jannet Bodewes (55) startte in 2020 met de aanpak van TheNewFood en viel 30 kilo af. Ook haar gezondheid verbeterde enorm. Sindsdien wil ze nooit meer anders. Naast zingen houdt ze erg van schrijven. Jannet vertelt wekelijks over haar slanke keto leven.

SCHRIJVEN

Ik houd van schrijven. Ik zou best wekelijks een blog kunnen schrijven over mijn muziekavonturen. Of over de leuke en vaak grappige gesprekjes met mijn jongste zoon of over het wel en wee als huishoudelijk ondersteuner. Maar vanaf mijn start met TheNewFood schrijf ik vooral over mijn keto-avontuur. Ik deelde mijn ervaringen en verhalen via mijn Facebook. Het was voor mij ook een soort stok achter de deur.

Als er na een paar maanden overduidelijk resultaat te zien en te merken is, begin ik steeds vaker vragen te krijgen in de chat. Ook van mensen die ik niet persoonlijk ken. Dat is op zich niet raar; vanwege de muziek heb ik een hoop volgers en facebookvrienden vanuit de countrymuziek. Ik ken ze lang niet allemaal. Zo kreeg ik vorig jaar ook een berichtje van een collega-zangeres Feonique! 

JOUW GEHEIM?

Feonique laat weten dat ze met een mengeling van enthousiasme en verbazing mijn keto-verhalen leest. Zelf heeft ze van alles al geprobeerd, maar werkelijk blijvend afvallen lukt haar maar niet. Ze is ten einde raad. “Wat is jouw geheim?”, vraagt ze. “Hoe doe jij dit?” Ik vertel haar dat ik het zelf ook amper kan bevatten en dat ik mijn geheim graag met haar wil delen. Het geheim is: gezond koolhydraatarm/keto.

Ik raad haar aan de startgids van TheNewFood aan te schaffen. Niet alleen vanwege de handige weekmenu’s en fijne recepten, maar ook omdat er zo duidelijk in uitgelegd wordt waarom keto/ koolhydraatarm gezond is en enorm goed werkt om overtollige kilo’s kwijt te raken. Feonique volgt mijn advies op… En inmiddels is zij 50 kilo afgevallen, net als haar man Terrence (lees hun verhaal hier)!

MODELLEN

Na dat eerste berichtje hielden we contact, maar we hadden elkaar nog nooit ‘in het echt’ ontmoet. Ik zie haar voor het eerst op een countrymiddag. Ik hoor haar op het podium zeggen dat zangeres Jannet Bodewes er ook is en dat die haar niet alleen muzikaal heeft geïnspireerd, maar haar en haar man ook op het spoor van TheNewFood heeft gebracht. Wat hun leven heeft veranderd…

Ik ben zo blij voor haar en ook best een beetje trots. Later lopen we samen, als een soort TheNewFood-modellen, te pronken over het evenemententerrein. Niet alleen slank, maar ook zoveel gezonder dan eerst…  Er komt iemand naar me toe, die ik al jaren op vele evenementen tegenkom. “Ik had je niet herkend”, zegt hij, “Meid, wat zie je er geweldig uit, hoe doe je dat? Wat is je geheim? 😊” 

Delen