Inmiddels zijn er twaalf boeken met koolhydraatarme/keto recepten van TheNewFood. Dat kan lastig zijn als je een recept wilt terugvinden. Of als je wilt zoeken naar een recept met de ingrediënten die je in huis hebt.
Je kunt hier recepten zoeken en krijgt dan een overzicht recepten en IN WELK BOEK en OP WELKE PAGINA je ze kunt vinden.
HANDIG: RECEPTEN ZOEKEN IN ALLE BOEKEN TEGELIJK!
Voer in het bovenste vakje één of meer ingrediënten in of (een deel van) de naam van het gerecht wat je zoekt.
Eventueel kun je vervolgens nog aanvullende opties kiezen (deze functie is nog in ontwikkeling en werkt mogelijk nog niet correct!).
Aantal resultaten: 788
CHORIZO-SPINAZIESOUFFLÉ 0-3 g koolhydraten per portieVlees, 25 minuten bereidingstijd, 2 porties, kan worden ingevroren
ONTBIJT&LUNCHSPECIAL pagina 30
CITROEN-ROOMKWARK 4-6 g koolhydraten per portieVega, 5 minuten bereidingstijd, 2 porties
ONTBIJT&LUNCHSPECIAL pagina 17
CITROENBAVAROIS 4 g koolhydraten per portieVega, 2 porties
VASTENSPECIAL pagina 92
CITROENMOUSSEFrisse mousse die je kunt eten als ontbijt, lunch of dessert. 4 g koolhydraten per portie4 porties
STARTGIDS pagina 77
CITROENMOUSSEFrisse mousse die je kunt eten als ontbijt, lunch of dessert. 4 g koolhydraten per portieVega, 4 porties
VEGA STARTGIDS pagina 78
COCKTAILSAUS 1 g koolhydraten per portieVegan, 10 porties
ZOMERSPECIAL pagina 70
COTTAGE CHEESE FIËSTAFeest in een kom en lekker snel klaar! Eet deze heerlijke eiwitrijke verwenmaaltijd, als toetje, als ontbijt, of als lunch (to go). 7-9 g koolhydraten per portieVega, 5 minuten bereidingstijd, 1 portie
STARTGIDS DEEL 3 pagina 46
COTTAGE CHEESE MET CHOCOLACottage cheese met een heerlijke chocoladetwist. De toevoeging van de cacaonibs geeft een fijne krokante bite. 4 g koolhydraten per portieVega, 5 minuten bereidingstijd, 1 portie
STARTGIDS DEEL 3 pagina 44
Courgette frittata 3 g koolhydraten per portieVega
LENTESPECIAL pagina 7
COURGETTE SPAGHETTI MET TONIJN 4-6 g koolhydraten per portieVis, 1 portie
STARTGIDS pagina 39
COURGETTE-MUNTSOEPDoor de courgette langzaam te bakken, worden de smaken versterkt 7-9 g koolhydraten per portieVega, 40 minuten bereidingstijd, 2 porties
VEGASPECIAL pagina 20
COURGETTE-MUNTSOEPDoor de courgette langzaam te bakken, worden de smaken versterkt 7-9 g koolhydraten per portieKip, 40 minuten bereidingstijd, 2 porties, heeft vegetarische alternatief
SOEPSPECIAL pagina 76
COURGETTE-ROOMSOEP MET FUETRijkgevuld met fuet, champignons en spek 4-6 g koolhydraten per portieVlees, 40 minuten bereidingstijd, 4 porties, heeft vegetarische alternatief, kan worden ingevroren
SOEPSPECIAL pagina 58
COURGETTEPASTA MET VERSE ZALMin wittewijnroomsaus 7-9 g koolhydraten per portieVis, 15 minuten bereidingstijd, 4 porties
EENPANSPECIAL pagina 78
COURGETTEPASTA MET GEROOKTE KIPin romige pestosaus 7-9 g koolhydraten per portieKip, 10 minuten bereidingstijd, 2 porties
EENPANSPECIAL pagina 24
COURGETTEPASTA MET TONIJNin wittewijnsaus 7-9 g koolhydraten per portieVis, 15 minuten bereidingstijd, 2 porties
EENPANSPECIAL pagina 72
COURGETTESOEP 4-6 g koolhydraten per portieKip, 2 porties
STARTGIDS pagina 59
COURGETTESOEP VEGETARISCH 7-9 g koolhydraten per portieVega, 2 porties
VEGA STARTGIDS pagina 59
COURGETTESPAGHETTI IN FETASAUSDe fetasaus (zonder spaghetti) is ook heerlijk bij gebakken vlees, over roerbak, eigerechten, groentes of stamppot. 3 g koolhydraten per portieVega, 2 porties
VASTENSPECIAL pagina 74
COURGETTESPAGHETTI IN PESTOSAUS 4 g koolhydraten per portieVega, 2 porties
VASTENSPECIAL pagina 60
COURGETTESPAGHETTI MET GROTE GARNALEN 7-9 g koolhydraten per portieVis, 4 porties
ZOMERSPECIAL pagina 43
COURGETTESPAGHETTI MET KAASSAUS 7-9 g koolhydraten per portieVega, 1 portie
VEGA STARTGIDS pagina 41
COURGETTESPAGHETTI MET KIPPENDIJEN 7-9 g koolhydraten per portieKip, 4 porties
ZOMERSPECIAL pagina 41
CROQUE MONSIEUReen klassieker, maar dan á la Matty 3 g koolhydraten per portieVlees, 31 minuten bereidingstijd, 4 porties
LENTESPECIAL pagina 68
DIVERSE KIPWRAPSmet tortilla naar keuze 0-3 g koolhydraten per portieKip, 5 minuten bereidingstijd, 1 portie
ONTBIJT&LUNCHSPECIAL pagina 55