Inmiddels zijn er twaalf boeken met koolhydraatarme/keto recepten van TheNewFood. Dat kan lastig zijn als je een recept wilt terugvinden. Of als je wilt zoeken naar een recept met de ingrediënten die je in huis hebt.
Je kunt hier recepten zoeken en krijgt dan een overzicht recepten en IN WELK BOEK en OP WELKE PAGINA je ze kunt vinden.
HANDIG: RECEPTEN ZOEKEN IN ALLE BOEKEN TEGELIJK!
Voer in het bovenste vakje één of meer ingrediënten in of (een deel van) de naam van het gerecht wat je zoekt.
Eventueel kun je vervolgens nog aanvullende opties kiezen (deze functie is nog in ontwikkeling en werkt mogelijk nog niet correct!).
Aantal resultaten: 788
ITALIAANSE UIENSOEPDikke uiensoep, rijk van smaak 10-12 g koolhydraten per portieVlees, 40 minuten bereidingstijd, 4 porties
SOEPSPECIAL pagina 34
JALAPEÑO-ROOMSOEPEen pittige soep met avocado 10-12 g koolhydraten per portieKip, 15 minuten bereidingstijd, 2 porties, kan worden ingevroren
SOEPSPECIAL pagina 32
JAPANSE KIPPENSOEPSnelle, pittige soep met Japanse wokgroenten 7-9 g koolhydraten per portieKip, 15 minuten bereidingstijd, 3 porties, heeft vegetarische alternatief
SOEPSPECIAL pagina 24
KAAS-BLOEMKOOLKOEKEN 1 g koolhydraten per portieVega, 40 minuten bereidingstijd, 24 koeken, kan worden ingevroren
ONTBIJT&LUNCHSPECIAL pagina 72
KAAS-GROENTEN QUICHES 3 g koolhydraten per portieVega, 45 minuten bereidingstijd, 12 stuks, kan worden ingevroren
ONTBIJT&LUNCHSPECIAL pagina 66
KAAS/SPEK/POMPOEN SPIESvoor op de barbecue 2 g koolhydraten per portieVlees, 8 spiezen
ZOMERSPECIAL pagina 64
KAASBOLLETJESLeuke feestelijke snack voor ontbijt, lunch of tussendoor 1 portie = 5 balletjes 0 g koolhydraten per portie3 porties
STARTGIDS pagina 76
KAASROLLETJES 0-3 g koolhydraten per portieVega, 5 minuten bereidingstijd, 1 portie
ONTBIJT&LUNCHSPECIAL pagina 24
KAASTAART 2 g koolhydraten per portieVega, 50 minuten bereidingstijd, 8 punten, kan worden ingevroren
ONTBIJT&LUNCHSPECIAL pagina 76
KAASWAFELS 2 g koolhydraten per portieVega
VASTENSPECIAL pagina 96
KABELJAUW MET KRUIDENKORSTgebakken op courgette 4-6 g koolhydraten per portieVis, 40 minuten bereidingstijd, 2 porties
LENTESPECIAL pagina 26
KARBONADE MET SNELLE MOSTERDSAUS 1 g koolhydraten per portieVlees, 1 portie
LENTESPECIAL pagina 36
KERRIERIJSTSmaakvolle bloemkoolrijst die ook nog eens prachtig staat op je rijsttafelbordje! 4 g koolhydraten per portieVega, 30 minuten bereidingstijd, 6 kleine porties, kan worden ingevroren
STARTGIDS DEEL 3 pagina 82
KERRIESAUS 1 g koolhydraten per portieVegan, 10 porties
ZOMERSPECIAL pagina 70
KETO Kaas-uienbrood 4 g koolhydraten per portieVega, 15 minuten bereidingstijd, 7 porties (van 3 plakken), heeft vegetarische alternatief, kan worden ingevroren
STARTGIDS DEEL 3 pagina 61
KIP & SPERZIEBONENIn roomsaus 7-9 g koolhydraten per portieKip, 1 portie
STARTGIDS DEEL 2 pagina 39
KIP & SPERZIEBONEN IN ROOMSAUS 7-9 g koolhydraten per portieKip, 1 portie
STARTGIDS DEEL 3 pagina 32
KIP CORDON BLEU 3 g koolhydraten per portieKip, 2 porties
VASTENSPECIAL pagina 74
KIP CURRY & SPERZIEBONEN 7-9 g koolhydraten per portieKip, 2 porties
STARTGIDS DEEL 2 pagina 42
KIP IN SPINAZIE ROOMSAUSMet dit recept kun je eindeloos variëren. Vervang de kip door champignons, grote garnalen of bijvoorbeeld tofu. 4-6 g koolhydraten per portieKip, 2 porties
VASTENSPECIAL pagina 81
KIP MET GROENTENUit de oven (kip voor 2 dagen) 4-6 g koolhydraten per portieKip, 1 portie
STARTGIDS DEEL 2 pagina 31
KIP OP BLOEMKOOLRIJST UIT DE OVENje keuken vult zich met heerlijke geuren... 7-9 g koolhydraten per portieKip, 60 minuten bereidingstijd, 4 porties, kan worden ingevroren
LENTESPECIAL pagina 22
KIP QUICHES 2 g koolhydraten per portieKip, 35 minuten bereidingstijd, 12 stuks, kan worden ingevroren
ONTBIJT&LUNCHSPECIAL pagina 64
KIP UIT DE OVEN 4-6 g koolhydraten per portieKip, 2 porties
STARTGIDS pagina 50
KIP WITLOF SALADE MET RICOTTA UIT DE OVENLaat eventueel de kip weg voor een vegasalade. De gebakken ricotta kan (de volgende dag) ook koud worden gegeten. 7-9 g koolhydraten per portieKip, 2 porties, heeft vegetarische alternatief
VASTENSPECIAL pagina 87