Selecteer een pagina

NIEUW: GROENTERIJST UIT DE DIEPVRIES

MAKKELIJK VOOR IN JE KOOLHYDRAATARME MENU: Groenterijst uit de diepvries van het merk Bonduelle. Te koop in vrijwel elke supermarkt.

 

IS HET NET ZO GEZOND ALS VERS?

Deze groenterijst van Bonduelle bestaat uit puur groente, dus zonder toevoegingen, direct vers ingevroren. honderd procent puur dus, zoals wanneer je het zelf maakt. Het is zelfs een betere optie dan de verse kant-en-klaar groenterijst uit de supermarkt, want die is flink bewerkt om de houdbaarheid te verlengen.

EERST LATEN ONTDOOIEN?
Je kunt de rijst nog bevroren verwerken, maar eerst laten ontdooien in een vergiet kan natuurlijk ook. 

GROENTERIJST IN EEN GERECHT VERWERKEN
Met groenterijst kun je heel veel heerlijke gerechten maken. Je kunt de groenterijst (nog bevroren) aan je gerecht, saus of soep toevoegen en in een paar minuten laten ontdooien en doorwarmen. Courgetterijst voeg je echt op het allerlaatste moment toe, liefst als het vuur al uit is. Direct eten en niet opnieuw opwarmen, zo voorkom je dat er veel vocht vrijkomt uit de courgetterijst.

GEBAKKEN GROENTERIJST
In plaats van aardappels, pasta of rijst kun je gebakken groenterijst bij je maaltijd eten. Verhit olie in een ruime koekenpan of wok en bak de groenterijst in een paar minuten met wat kruiden naar keuze. Voeg eventueel wat fijngehakte ui, knoflook peper en zout.

PROBEREN?
Heerlijk met snelle koolhydraatarme goulash! Meer recepten met groenterijst vind je in de specials. 

Dit artikel heb ik geschreven samen met Lara Schalk. Heb je nog vragen na het lezen van deze informatie? Stuur me even een bericht.
Matty Barnhoorn
TheNewFood 
Verpleegkundige Lara Schalk Wie is Lara Schalk? Lara Schalk is verpleegkundige bij TheNewFood. Lara combineert haar schat aan kennis over gezonde koolhydraatarme/keto 
voeding met haar medische achtergrond. Voor TheNewFood schrijft zij onder meer artikelen en adviseert en begeleidt zij mensen bij deze aanpak.
Ook één op één. Kijk hier voor de mogelijkheden, of
 stuur Lara een bericht.

 

BOEKEN Koolhydraatarm/keto eten 

Succesvolle praktische aanpak met makkelijke koolhydraatarme/KETO menu's en heerlijke recepten voor elke dag.

Delen